Vad är det jag håller på med?

Det har hänt en del under veckan jag inte bloggat på (sorry about that) Jag är bara så himla seg hela tiden så jag orkar typ inte kladda ner några ord på en datorskärm.

Helgen har varit helmysig! Den började bra redan på fredagen när jag, Ida, Malin och Paula skulle mötas i slussen och min mobil laddade ur. Ida visste inte vart i slussen vi skulle ses och jag hade inget sätt direkt att nå henne på. (Förlåt älskling att jag inte kan ditt nummer utantill) Det löste sig genom att jag fick låna mobilen av en snäll kvinna och ringde mamma och bad henne hitta Idas nummer och säga vart vi skulle ses. 10 min senare kom Ida, och vi försökte nå paula. Hon hade gett mig fel nummer, vet inte om jag ska ta det personligt eller inte... Men vi ringde eniro och fick reda på Malins nummer och sedan möttes vi upp och gick runt lite på söder.

På vägen till Gildas mötte vi en 70+ årig gubbe som lugnt konstaterade "Jaha, är flatförbundet ute och promenderar?" Vi typ dog, men så går det när alla har matchande kläder och går hand i hand ner för trottoaren.

Efter en jättemysig fika på gildas förflyttade vi oss till pizzerian bredvid där vi åt middag och sedan rundade vi av med en cider på Mommas.


Lördagen var bara mysig, vi såg på eurovision med min släkt och åt en awesome middag och söndagen var en berg&dalbana.

Kommentarer

Tankar? Åsikter? Kommentarer?

Ditt namn här:
Kom ihåg

E-mail: (hamnar inte på sidan)


Har du en hemsida?:


Dina tankar, åsikter eller kommentarer under. Några frågor? ;)

Trackback
RSS 2.0