Stockholm i mitt hjärta!

Under en tid har jag börjat tveka lite om min 08-tatuering var så smart att göra, men i lördags blev jag bevisad om att det var helt rätt sak. Jag var helt förkrossad över farmor, nyvaxad och lätt illamående. Jag ville absolut inte hem, speciellt eftersom Ida inte var där.

Färdig! wrapp it up to go please!

 När den var alldeles nygjord


Det enda jag hade ett behov av var att gå. Bara gå. Promenera i snabb takt någonstans, jag behövde inte ens ha ett mål. Men i stället för att gå i motsatt riktning bestämde jag mig för att åtminstone gå mellan Medborgarplatsen och Centralen. Det gjorde att jag mådde lite bättre, men när jag kom fram till centralen hade inte behovet av att gå minskat. Snarare ökat, och jag fortsatte gå. Jag bestämde mig för att gå till Karlberg, och det gjorde jag. En timme tog det sammanlagt, och jag irrade mig mest runt i den allmänna riktningen mot S:t Eriksplan eftersom jag inte ville tänka, så försökte att inte tänka ut den snabbaste eller bästa vägen dit. Jag bara gick.

Endast en gång stannade jag, och det var på 7eleven för att köpa en ramlösa eftersom det var så varmt. (Detta var innan det började snöa igen...) Sedan fortsatte jag. Jag ringde Alex och pratade lite under slutspurten. Vi pratade hela vägen till sundbyberg och hon var tvungen att gå för att hon skulle festa. Jag gick hem från Spånga Station och inte lång tid senare kom även Ida tillbaka från Södertälje och säga vad man vill om henne, men hon kan inte göra mig något annat än lycklig. Vilket självklart gav mig skuldkänslor, men jag tror inte farmor vill se mig ledsen allt för länge, även om jag fortfarande är sorgsen över hennes bortgång. Promenaden gav mig bara lite perspektiv och fick mig att inse att även om jag ångrar vissa saker kan jag inte få dom ogjorda. Men jag insåg också att jag på inget vis ångrar min 08-tatutering.

 


Kommentarer

Tankar? Åsikter? Kommentarer?

Ditt namn här:
Kom ihåg

E-mail: (hamnar inte på sidan)


Har du en hemsida?:


Dina tankar, åsikter eller kommentarer under. Några frågor? ;)

Trackback
RSS 2.0