Vad är det jag håller på med?

Det har hänt en del under veckan jag inte bloggat på (sorry about that) Jag är bara så himla seg hela tiden så jag orkar typ inte kladda ner några ord på en datorskärm.

Helgen har varit helmysig! Den började bra redan på fredagen när jag, Ida, Malin och Paula skulle mötas i slussen och min mobil laddade ur. Ida visste inte vart i slussen vi skulle ses och jag hade inget sätt direkt att nå henne på. (Förlåt älskling att jag inte kan ditt nummer utantill) Det löste sig genom att jag fick låna mobilen av en snäll kvinna och ringde mamma och bad henne hitta Idas nummer och säga vart vi skulle ses. 10 min senare kom Ida, och vi försökte nå paula. Hon hade gett mig fel nummer, vet inte om jag ska ta det personligt eller inte... Men vi ringde eniro och fick reda på Malins nummer och sedan möttes vi upp och gick runt lite på söder.

På vägen till Gildas mötte vi en 70+ årig gubbe som lugnt konstaterade "Jaha, är flatförbundet ute och promenderar?" Vi typ dog, men så går det när alla har matchande kläder och går hand i hand ner för trottoaren.

Efter en jättemysig fika på gildas förflyttade vi oss till pizzerian bredvid där vi åt middag och sedan rundade vi av med en cider på Mommas.


Lördagen var bara mysig, vi såg på eurovision med min släkt och åt en awesome middag och söndagen var en berg&dalbana.

Äntligen Fredag!

http://addictedImage.deviantart.com/art/ohai-76964791Vad gjorde du kl 08 imorse:
 Satte igång växeln 
Vad gjorde du för 15 min sedan: Åt lite av min lunch för jag glömde äta frukost
Det sista du sa högt: ”Då kopplar jag dig här varsegod”
Det senaste någon sa till dig: ”Hallå? Kan du koppla mig? Hallå??”
Vad har du druckit idag: Varm choklad.
Vad var det senaste du åt: Några tuggor av en macka
Vad var det senaste du köpte: Påfyllnad till kontantkort
Vad är det för färg på din ytterdörr: Grön.
Vad är det för väder hos dig nu: Soligt men blåsigt.
Godaste glassmaken: Choklad.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, lite så. Iaf början till kärlek.
Sover du tungt: För tungt.
Drömmer du mardrömmar: Ibland bara, inte allt för ofta.
Trivs du med ditt jobb: Oftast så gör jag det
Favoritklädsel: gud vad svårt! Olika från dag till dag faktiskt. Jag gillar t-shirts med tryck iaf, gärna tighta.
Favoritlåt just nu: On the floor - JLO
Vad ser du om du tittar till höger: Lite blommor, ett kontor och en planch.
Vad gör dig glad just nu:
Vad ska du göra härnäst: Börja registrera fakturor... alltid lika roligt!...
Höger eller vänsterhänt: Vänster.
Humör just nu: Trött, hungrig å lite lite kåt (A) 
Favoritgodis: CHOKLAAAAAAD.
Kläder just nu: Svarta jeans, vit tshirt med ett hjärta på och en kavaj.
Sommarplaner: Amanda kommer, fira min födelsedag. Kanske resa nånstans? Mycket after work eftersom jag jobbar hela sommaren och sen pride.
Hur många kuddar sover du med: 3, vill ha fler.
Spelar du något instrument: Typ 4 ackord på gitarr...
Morgon eller nattmänniska: Natt människa, hatar morgonar!
Vad är viktigast för dig:
Kärlek, ärlighet, respekt och lojalitet ^^
Är du kittlig: Ibland, typ fötterna bara.
Snarkar du: Oftast inte... tror jag...
Stjärntecken: Tvilling.
Äckligaste insekten: Alla!
Längtar du mest efter just nu: FREDAG!

 
I want you, yeah I want you bad

I want you, yeah I want you
I want you, yeah I want you bad
So bad I can't think straight
So bad all my bones shake
So bad I can't breathe


Kiss and Makeup

I förrgår var inte min dag. Allting sket sig totalt och det kom rätt oväntat. Igår var däremot en helt annan dag, där allting var guld och röda rosor. Jag var på ett möte med min nya chef som tog en timme. Det var väldigt trevligt och jag har helt nya förväntningar på jobbet nu. Så allting där kändes bra. Dessutom har jag och Ida pratat ut och nu känns allting mycket lättare och bättre än förut.Jag åkte hem till henne efter jobbet och vi pratade ut ordentligt och somnade typ precis efter maten (Så vid 19-tiden) och vaknade kl. 21, fixade oss i ordning lite och somnade om. Hela tiden nära varandra. Det kändes tryggt och rätt. Jag var för en gångs skull inte trött när klockan ringde kl. 6 imorse och jag var tvungen att be ge mig till stan ifall jag skulle bli inringd. Vilket jag PRECIS blev. Fan för att jinxa!


And I am telling you, I'm not going!PMS+Kärleks bekymmer+Sorg över farmor=Underbart...

Alla goda och onda ting kommer i tre.

mirror mirror

 

 


Stockholm i mitt hjärta!

Under en tid har jag börjat tveka lite om min 08-tatuering var så smart att göra, men i lördags blev jag bevisad om att det var helt rätt sak. Jag var helt förkrossad över farmor, nyvaxad och lätt illamående. Jag ville absolut inte hem, speciellt eftersom Ida inte var där.

Färdig! wrapp it up to go please!

 När den var alldeles nygjord


Det enda jag hade ett behov av var att gå. Bara gå. Promenera i snabb takt någonstans, jag behövde inte ens ha ett mål. Men i stället för att gå i motsatt riktning bestämde jag mig för att åtminstone gå mellan Medborgarplatsen och Centralen. Det gjorde att jag mådde lite bättre, men när jag kom fram till centralen hade inte behovet av att gå minskat. Snarare ökat, och jag fortsatte gå. Jag bestämde mig för att gå till Karlberg, och det gjorde jag. En timme tog det sammanlagt, och jag irrade mig mest runt i den allmänna riktningen mot S:t Eriksplan eftersom jag inte ville tänka, så försökte att inte tänka ut den snabbaste eller bästa vägen dit. Jag bara gick.

Endast en gång stannade jag, och det var på 7eleven för att köpa en ramlösa eftersom det var så varmt. (Detta var innan det började snöa igen...) Sedan fortsatte jag. Jag ringde Alex och pratade lite under slutspurten. Vi pratade hela vägen till sundbyberg och hon var tvungen att gå för att hon skulle festa. Jag gick hem från Spånga Station och inte lång tid senare kom även Ida tillbaka från Södertälje och säga vad man vill om henne, men hon kan inte göra mig något annat än lycklig. Vilket självklart gav mig skuldkänslor, men jag tror inte farmor vill se mig ledsen allt för länge, även om jag fortfarande är sorgsen över hennes bortgång. Promenaden gav mig bara lite perspektiv och fick mig att inse att även om jag ångrar vissa saker kan jag inte få dom ogjorda. Men jag insåg också att jag på inget vis ångrar min 08-tatutering.

 


Gott och Blandat

Jag vet att det redan är onsdag, men jag tänkte berätta lite om helgen jag haft. Den började så där lagom bra, med att vi fick veta att farmor glidit in i koma. Men försökte inte tänka allt för mycket på det eftersom hon klarat sig igen mycket värre saker tidigare. Så jag, Ida, Paula och Malin träffades sedan upp på Paradise där vi skakade loss hela natten tillsammans med Paulas kompisar. Det var sjukt kul, förutom när jag blev raggad på av världens creep. Så äcklig han var, personlighetsmässigt och utseendemässigt också.

Sedan dansade vi vidare, drack lite, hade en rolig kväll. Jag och Ida åkte hem vid 2.30tiden typ och mamma hämtade upp oss i brommaplan och berättade om Farmor. Det var inte världens bästa slut på en trevlig kväll direkt (eller ett bra slut alls) men jag är bara glad att Ida var där.


Lördagen fortsatte efter lite sömn. Ida var tvungen att åka hem och träffa sin bästis. Jag saknade henne som 17 men det fick fungera. Tyvärr så måste man boka av sin vaxningstid minst 24 timmar före utsatt tid så var tvungen att åka och vaxa mig kl 16 på lördagen. Jag kände att jag inte ville vara hemma direkt. Så jag bestämde mig för att gå mellan Medis och Karlberg.

Söndagen var bara en mysdag där jag och Ida bara tog hand om varandra eftersom jag inte var på något topp-humör direkt.

RSS 2.0