"Helenelund.. WTF HELENELUND??!"

Dag 30. Ett sista ögonblick.

Det är en varm vårdag och jag har ett projektarbete där jag tar kort på Karlbergs station. Klockan närmar sig 16 och jag hoppar på första bästa tåg för att jag ska möta Madde i spånga station. Problemet var ju då att jag inte tänkte på att det går tåg mot Märsta därifrån också. Djupt införsjunken i mina Svenska B studier och ipoden på högsta volym tittade jag inte upp förrän 10 minuter, kanske en kvart, senare. När jag trodde jag var framme i spånga. Där allt är grått och småindistruellt (och fult)... men allt jag såg var... grönt.

I chocktillstånd rafsar jag åt mig alla mina saker och hoppar av tåget. Jag tittar mig runt omkring på perrongen, typ inga människor. Perrongen är omgiven av skog. Jag tittar på skylten och ser att det står Helenelund. Förvirrad (som vanligt) så ringer jag Madde.

Jag: Ähm... jag kommer komma lite sent.
Madde: Men du sa ju att du var på väg?
Jag: Jo men... asså... jag är i Helenelund...
Madde: Helenelund... WTF Helenelund? Vart ligger det??
Jag: Jag har ingen aning!!!
Madde: Men asså, vad ser du runt omkring dig då?
Jag: Träd...
Madde: Och mer?
Jag: Skog...?

Precis då kom det ett tåg som åkte åt hållet jag kommit ifrån så hoppade på det och tog mig tillbaks till Karlberg, där jag åkte från, nu till Spånga. Där väntade en inte så glad Madde (Tagit typ en halvtimme) men jag bjöd henne på en glass så då var allt okej.

Kommentarer

Tankar? Åsikter? Kommentarer?

Ditt namn här:
Kom ihåg

E-mail: (hamnar inte på sidan)


Har du en hemsida?:


Dina tankar, åsikter eller kommentarer under. Några frågor? ;)

Trackback
RSS 2.0