Oooh Behold the Lesbian drama!

Vi började fredagen med att baka kakor eftersom jag lovat Paula några i måndags, men "råkat" glömma att ge dem till henne. Paula var dock väldigt tydlig med att hon faktiskt ville ha kakor så det var bara till att baka fler. Dessutom hade vi köpte lite cider som vi drack på vägen in till stockholm. Vi kände oss löjligt fjortis, men vi hade roligt. Mindre roligt hade tanten som satt framför oss. I alla fall...

Vi mötte upp Paula på Donken i medis, där vi satt och prata om hennes love-drama, kakor och om barbara streisand. Sedan åkte vi till Slussen där Madde och Bella var. Ida är första personen jag dejtar som Madde har träffat. Det har varit några försök att träffa andra personer förut, men det har alltid fallit igenom. Så kändes lite speciellt.

Vi fem (see what I did there?) tog oss sedamera till Mommas där vi got our drink on!

Kvällens citat:
Situationen:
En tavla vid baren med massa roliga namn på, Madde och Bella som läser denna lite fundersamt.
Bella till bartendern: Vad är en snygg jessica?
Bartendern: Det är djn....!

Efter Mommas drog vi till Paradise, där vi också mötte upp Jonathan. Resten av kvällen bestod av att Madde och Bella dansade med en irriterande gay-snubbe. Paula var en hoppjerka, Jonathan var småsocial och jag och Ida försökte vara sociala, men hånglandet kom i vägen för det.

Vi drog lite innan kl. 2, som tur var, för nattbussen tog en timme. Vi var i Södertälje kl. 3.15 och sedan gick vi hem till henne därifrån eftersom inga bussar gick. Det var mysigt men kallt. Jag höll på att dö av utmattning.


Kommentarer

Tankar? Åsikter? Kommentarer?

Ditt namn här:
Kom ihåg

E-mail: (hamnar inte på sidan)


Har du en hemsida?:


Dina tankar, åsikter eller kommentarer under. Några frågor? ;)

Trackback
RSS 2.0