Börjar jag bli tjatig?

Okej, igår var en jobbig dag på jobbet. Ingen sömn gör lätt att det händer. Sen att ingen ville/kunde hitta på något varken igår eller under veckan typ gjorde inte saken bättre, förutom Paula som kunde träffas på en snabb lunch på stan, och senare så kunde även Madde komma över på en filmkväll igår. Vi såg The fantastic Mr. Fox, baserad på Roald dahls bok av samma namn. UNDERBAR film!

Så idag behövde jag inte heller jobba, men vaknade liiite orolig eftersom Paula skulle operera sig imorse. Messade Malin för att höra hur det gick men operationen hade ställts in. Tur det, för då kan ju Paula hänga med ut på fredag! (och inte helt och hållet tur, men i alla fall, man måste ju se saker från den ljusa sidan)

Jag skulle även ha träffat Johan G idag men han hade läst av sitt schema fel så det gick inte heller. Men mina planer med min älskling stod fast och vi åt middag på en jättemysig restaurang i Hötorget. Efteråt tog vi en snabb fika innan Ida var tvungen att åka hem. Det som är bra med att dejta någon som är jämnlång är att vi nu har bemästrat konsten att gå och hångla samtidigt. Något som säkert kommer till nytta nån gång i livet.

Nu är det bara lite över 1½ dygn tills vi ska ses igen. Vem?? Jag?? Besatt? INTE DÅ!!! ;)Kommentarer

Tankar? Åsikter? Kommentarer?

Ditt namn här:
Kom ihåg

E-mail: (hamnar inte på sidan)


Har du en hemsida?:


Dina tankar, åsikter eller kommentarer under. Några frågor? ;)

Trackback
RSS 2.0