A small step for mankind, a huge step for Sofia

Som de flesta vet har jag haft lite issues när det kommer till förhållanden. Den här helgen har inte varit annorlunda på det sättet, men snarare i att jag börjar komma över dem mer och mer. (High five för mig!)

I fredags jobbade jag till kl 13. Sedan åkte jag till mammas jobb, dumpade lite kläder och gick och mötte Paula. Vi chillade på Tullys fram till kl. 18 när vi gick till Sthlm Södra för att möta upp Ida. (Förlåt Priebe, Madde och Alex, men Paula fick träffa henne först haha, vi får försöka styra upp nåt) Vi åt middag på Bamboo Garden, riktigt nice mat och sällskap. Varpå jag och Ida åkte hem till Ida och Paula åkte ut på äventyr.

Beroenden kan komma i många olika former
Hemma hos Ida fick jag träffa hennes mamma, styvpappa och hans mamma. Jag gjorde detta utan att panika (High five igen!)

På lördagen sprang vi runt i Södertälje och fixade med kakingredienser, köpte tekoppar till Idas mamma och hyrde film. Det blev Salt och Bounty hunter. Så Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston alltså. Det mest söta och irriterande med Ida är att hon ser igenom mig totalt. Vilket fick henne att fråga tusen gånger vad jag hade på hjärtat, men jag ville inte säga. Det gjorde jag dock på söndagen, men inte förrän hon sagt det först.

På söndagen bakade vi också kakor (vi och vi, jag hackade chokladen) nämligen chocolate chip cookies. Jättegoda, tog med dem till jobbet. Apropå jobbet var det så totalt segt att komma upp imorse, vi var tvungna att gå upp kl. 5 för att hinna, men hann det gjorde vi.

Kommentarer

Tankar? Åsikter? Kommentarer?

Ditt namn här:
Kom ihåg

E-mail: (hamnar inte på sidan)


Har du en hemsida?:


Dina tankar, åsikter eller kommentarer under. Några frågor? ;)

Trackback
RSS 2.0