Aldrig haft en vän som jag!

Dag 7. Min bästa vän.

AAAH!

Eftersom jag har rätt många bästa vänner (Madde, Priebe, Alex & Amanda) så kändes det här som det kunde bli ett väldigt långt inlägg. Därför valde jag att bara skriva om Madde. Mest för att jag älskar den här bilden på oss två.

Madde och jag träffades när jag satt - uttråkad - och gjorde sandhögar i volleybollplanen i skolan. Det var en varm sensommardag i Augusti. Året var 1996, jag var 7 år och hade precis börjat ettan. Vår lärare tvingade fram Madde till mig eftersom jag satt ensam och det var första dagen i skolan, första dagen med en klass som gått 1 år tillsammans redan. Madde ställde sig vid mig där jag satt på gräskanten på planen. Hon skuggade solen och jag tittade upp. Ljuset var som en gloria runt hennes huvud. Hon log snett och sa:
      "Tja, jag är Madde. Men du kan kalla mig Drottning Madelene eller Universums härskare. Det är inte så noga" och ryckte på axlarna. Jag höjde sakta ena ögonbrynet och lade huvudet på sned.
     "Du tror jag ska göra det va... Du tror säkert livet är en lek, att allt går din väg bara för att du vill det."
Jag spottade ur mungipan och tittade över axeln.
     "Säg inget till de andra, men jag tänker bryta mig ut härifrån. Jag vill leva livet. Åka 130 km i timmen på min motorcykel. Känna vinden i håret och friheten bubbla i blodet"
Madde lade armarna i kors och tittade utan fokus åt samma håll som jag såg åt.
    "Du tror du är en ensam varg, att du är så cool. Du kommer behöva hjälp att komma bort härifrån."
Disträ nickade jag på huvudet. Och med en röst så låg att hon knappt hörde det över ljudet av barn som lekte Röda vita rosen i fjärran sade jag:
    "Jag vet. Det är därför jag behöver din hjälp..."
Hon såg på mig med stora ögon. 
    "Det kommer aldrig gå!" viskade hon hest. "men jag har alltid gillat en utmaning..."

Jag tittade på henne och log. Från den dagen visste jag att vi skulle vara bästa vänner.Fast som alla vet så är mitt minne väldigt dåligt. Så antingen hände det där, eller så satte hon sig bredvid mig, frågade varför jag byggde sandslott och jag påpekade att jag bara skyfflade sand i högar för att jag hade tråkigt. Antingen eller liksom.

Nu ska jag vara jättetöntig igen men... 3 veckor woho!! ;)


Sweat pants, hair tied, chillin' with no make-up on
That's when you're the prettiest, I hope that you don't take it wrong


Kärlek och Endorfiner

Dag 6. Min dag.

Ida sov över, och vi vaknade klockan 8. Väldigt tidigt eller hur! Hon är så söt när hon är nyvaken! Eller ja, alltid men anyways... Vi gick ner och hämtade frukost (pasta med skinksås) och fortsatte med att kolla på Coupling och Eddie Izzard. Det är typ vad vi har gjort hela helgen. Till lunch åt jag mer pasta och hon åt piroger. Mer coupling och lite L word. Vi tog en dusch, såg lite mer på tv. Sen var hon tyvärr tvungen att åka hem, kl 20 idag. Så himla tråkigt, och jag saknar henne sååå mycket fast det bara gått en timme. Inte bra!

Jag har även gjort morgondagens lunch och kollat upp hur jag ska åka. Ska väl välja kläder och så för jag ska upp kl 5 imorgon. Sååå inte nice!

What is love? Baby don't hurt me, don't hurt me, no mo'

Susan: Steve, you have erased all other men from my memory!
Sally: ...must have taken a while. Oh... sorry...

Dag 5. Vad är kärlek.


Det finns ett citat som jag tycker passar in på min syn på kärlek:

"Love is not blind - it sees more not less;
But because it sees more it chooses to see less"


Kärlek gör en korkad och smart på samma gång. Lycklig och olycklig, även om kärleken är besvarad. Den får en att göra saker man aldrig drömt om att göra förut. Man tar in så mycket saker, men när man är kär sorteras det så att man bara ser det positiva, både hos personen man är kär i och resten av världen.

What's eatin you?

Dag 4.
Detta har jag ätit idag:

Frukost:
1 macka på pendeln och 1 macka på jobbet. Mitt favoritbröd: Julvört!

Lunch:
Pirogerna Ida lagat åt mig å chokladdoppade jordnötter.

Mellanmål:
3 mandariner och en banan.

Middag:
Kinamat! <3

Äpplen och Päron

Dag 3. Mina föräldrar

Det var en gång för länge länge sen, i en värld långt borta. Denna värld kallades 80-talet och var fylld av stora hår, neonfärger och axelvaddar. Det var i denna mystiska och magiska värld som mina föräldrar träffades. (I samma hus som jag jobbade i igår) För min kära moder var det kärlek vid första ögonkastet, för pappa tog det lite längre tid eftersom han var upptagen med att köpa tvättmaskiner med sin dåvarande flickvän.

En firmafest ett tag senare (då tvättmaskiner inte var ett sätt att imponera på tjejer med så hade pappa blivit singel igen, eller ja, det och katter) så hade mamma druckit av magisk trolldryck och dansade med en pelare. Charmigt som detta var så blev pappa självfallet förtrollad av mamma. Eller nånting sånt, jag lyssnade inte så noga, eller så har jag bara glömt bort resten.

Anyways, de har varit gifta i 21 år (jag är 21½ so you do the math). Pappa jobbar som it-konsult och mamma jobbar som adminstratör. Båda har lika dålig humor (pappas humor är liiite sämre) och lika dåligt minne (mammas minne är liiite sämre).

Pappa är 50 år och mamma är "29" och har varit det i X antal år. På grund av dem har jag haft 3 olika efternamn. Pappas grej är att köpa bilar utan att säga till mamma och mamma tvingar med pappa ut att gå utan att han har något val. Så de kompletterar varandra. 


In the middle of the niiight... (8)Jag har en fjärrkontroll till mina taklampor, because I'm fancy like that. Dock somnade jag med fjärrkontrollen i sängen så när jag vaknade fick jag panik över att jag hade försovit mig eftersom det var så ljust i rummet. (Min hjärna bortsåg att det är i januari och att det aldrig blir ljust då) Som tur var kollade jag klockan och eftersom den var runt 4 kände jag att jag kunde försöka somna om igen eftersom jag inte skulle upp förrän om 2½ timme.

Fortfarande irriterande dock...

Young hearts run free

Dag 2. Första kärleken.

Usch det här är ett svårt ämne. Jag vet inte riktigt vad jag ska klassifiera som första kärleken. Är det Emil som jag var jätteförtjust i när jag gick på dagis, är det J från innebandyn? Är det Anonym från 8:an? Är det Angelina Jolie, är det Ricke eller kanske Joel? Är det Ida? Vad är första kärleken liksom?


Men vi kan väl för nöjets skull säga att det är Joel. Det är i alla fall första personen jag erkände att jag var KÄR-KÄR i, inte bara "Aa men jag är kär i honom/henne" utan "Herregud vad jag är kär i dig!" Jag vet inte hur kär man måste vara i personen för att det ska räknas som första kärleken dock.

 


Allt handlar om mig!!! Moahahaha

Dag 1. Dags att presentera mig själv.Jag heter då Sofia Jasmine, även om jag brukade kallas för Jasmine så kallas jag numera Sofia eller Bitchen där borta. Nej då, inte är jag nån bitch inte. (Priebe, inte ett ord från dig ;) haha)

Jag är 21 år och jag är ett sommarbarn. Jag är född på sommaren och jag älskar sommaren. Jag är även född på en torsdag, och jag är tvilling. Gissa datumet! ;)

För en gångs skull är jag inte singel, utan har flickvän. För hör och häpna, jag är bi. Mer om det senare kanske?

Jag gillar att rita, fika och se på film. Jag lyssnar mycket på musik och min favorit tv-serie är Coupling.

Just nu är jag övermätt för jag åt en stor portion chilli con carne alldeles för snabbt. Jag borde börja träna men jag orkar inte.

Min favorit"dikt" är:
"I wish I could drink like a lady.
I can have one... or two at the most.
Three and I'm under the table.
Four. And I'm under the host"

Oui, oui, baguette!

Så i söndags gick vi till macken köpte baguetter som vi hade till frukost igår. Och ännu mer cola och choklad. Sedan såg vi på Zoolander. Sjukt bra film. En sån klassiker! Vi har faktiskt sett på rätt många filmer i helgen. Zoolander, Taking lives, Under toscanas sol och Nära & Kära. Igår så gjorde Ida också hemlagade våfflor från grunden till mig. Yummie, yummie in my tummy ;)

Det råder en tryckande stämnning...

Eftersom så många bloggar jag läser och youtube-are jag följer har gjort den här listan. Mest youtube-are faktiskt, så tänkte jag falla för grupptrycket! Dessutom tänkte jag att det kanske kunde kompensera för att jag inte skrivit så många inlägg på sista tiden. Förutom idag då. Men ändå!

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Min underbara flickvän:

Situationen:

Macken stänger om 5 minuter när vi kommer på att "Herregud vad vi vill ha choklad!". Macken ligger 500 meter från huset. Ida slänger på sig kläderna, rusar till macken och är tillbaka innan jag knappt hinner blinka. Jag blev dock lite orolig för att det är halt, Ida sprang och en bil tutade väldigt hårt ungefär när hon var vid vägen. Och hon hade inte sin mobil med sig!

Och inte nog med choklad, hon har köpt coca cola och en påse gott och blandat också! <3

Aaah, the love! ;)


Oooh Behold the Lesbian drama!

Vi började fredagen med att baka kakor eftersom jag lovat Paula några i måndags, men "råkat" glömma att ge dem till henne. Paula var dock väldigt tydlig med att hon faktiskt ville ha kakor så det var bara till att baka fler. Dessutom hade vi köpte lite cider som vi drack på vägen in till stockholm. Vi kände oss löjligt fjortis, men vi hade roligt. Mindre roligt hade tanten som satt framför oss. I alla fall...

Vi mötte upp Paula på Donken i medis, där vi satt och prata om hennes love-drama, kakor och om barbara streisand. Sedan åkte vi till Slussen där Madde och Bella var. Ida är första personen jag dejtar som Madde har träffat. Det har varit några försök att träffa andra personer förut, men det har alltid fallit igenom. Så kändes lite speciellt.

Vi fem (see what I did there?) tog oss sedamera till Mommas där vi got our drink on!

Kvällens citat:
Situationen:
En tavla vid baren med massa roliga namn på, Madde och Bella som läser denna lite fundersamt.
Bella till bartendern: Vad är en snygg jessica?
Bartendern: Det är djn....!

Efter Mommas drog vi till Paradise, där vi också mötte upp Jonathan. Resten av kvällen bestod av att Madde och Bella dansade med en irriterande gay-snubbe. Paula var en hoppjerka, Jonathan var småsocial och jag och Ida försökte vara sociala, men hånglandet kom i vägen för det.

Vi drog lite innan kl. 2, som tur var, för nattbussen tog en timme. Vi var i Södertälje kl. 3.15 och sedan gick vi hem till henne därifrån eftersom inga bussar gick. Det var mysigt men kallt. Jag höll på att dö av utmattning.


Hej alla barn!

Okej, så inläggen har blivit färre och färre allt sedan jag träffade Ida. I alla fall, detta inlägg kommer då också att handla om Ida. Eftersom det var hemma hos henne jag gömde mig hela helgen. Tog till en liten landsflykt efter mamma såg min telefonräkning haha.

Inte riktigt så men i alla fall. Eftersom vi hade lovat varandra att vara nyttiga så började torsdagen bra med att vi köpte massor av choklad och coca cola. Vi köpte också massor av frukt... Sedan åkte vi hem till henne och såg på film.

Klipp dig och skaffa dig ett jobb

Det var i stort sett vad Paula sa till mig när jag sa att jag panikade inför framtiden. "Du är inte 18 längre" tror jag var det hon sa exakt. Och även om jag också visste att jag inte är det, så kände jag "MEN, jag är fortfarande uuung! Har inte jag rätt att loda omkring i åtminstone ett år till?". Samtidigt är Paula både äldre och starkare än mig så sökte jag in till konstfack omedelbums. Eller jag skickade in min ansökan i alla fall. Nu sitter jag och spånar på en ABC-bok för små barn som ska vara pedagogisk och fylld med sociala aspekter.

Börjar jag bli tjatig?

Okej, igår var en jobbig dag på jobbet. Ingen sömn gör lätt att det händer. Sen att ingen ville/kunde hitta på något varken igår eller under veckan typ gjorde inte saken bättre, förutom Paula som kunde träffas på en snabb lunch på stan, och senare så kunde även Madde komma över på en filmkväll igår. Vi såg The fantastic Mr. Fox, baserad på Roald dahls bok av samma namn. UNDERBAR film!

Så idag behövde jag inte heller jobba, men vaknade liiite orolig eftersom Paula skulle operera sig imorse. Messade Malin för att höra hur det gick men operationen hade ställts in. Tur det, för då kan ju Paula hänga med ut på fredag! (och inte helt och hållet tur, men i alla fall, man måste ju se saker från den ljusa sidan)

Jag skulle även ha träffat Johan G idag men han hade läst av sitt schema fel så det gick inte heller. Men mina planer med min älskling stod fast och vi åt middag på en jättemysig restaurang i Hötorget. Efteråt tog vi en snabb fika innan Ida var tvungen att åka hem. Det som är bra med att dejta någon som är jämnlång är att vi nu har bemästrat konsten att gå och hångla samtidigt. Något som säkert kommer till nytta nån gång i livet.

Nu är det bara lite över 1½ dygn tills vi ska ses igen. Vem?? Jag?? Besatt? INTE DÅ!!! ;)Så mycket månad kvar i slutet av pengarna...

Usch jag gillar inte januari månad. Nu är det en vecka kvar till lön och jag har ... inte mycket kvar på kontot. Det är sugigt men det brukar lösa sig. Just nu är jag bara tacksam för att jag fick jobba de där extra dagarna i december. Varför måste pengar ta slut så foooort!!!! Det känns också bra att jag arbetat mer de två senaste veckorna än vad jag gjorde hela december...

A small step for mankind, a huge step for Sofia

Som de flesta vet har jag haft lite issues när det kommer till förhållanden. Den här helgen har inte varit annorlunda på det sättet, men snarare i att jag börjar komma över dem mer och mer. (High five för mig!)

I fredags jobbade jag till kl 13. Sedan åkte jag till mammas jobb, dumpade lite kläder och gick och mötte Paula. Vi chillade på Tullys fram till kl. 18 när vi gick till Sthlm Södra för att möta upp Ida. (Förlåt Priebe, Madde och Alex, men Paula fick träffa henne först haha, vi får försöka styra upp nåt) Vi åt middag på Bamboo Garden, riktigt nice mat och sällskap. Varpå jag och Ida åkte hem till Ida och Paula åkte ut på äventyr.

Beroenden kan komma i många olika former
Hemma hos Ida fick jag träffa hennes mamma, styvpappa och hans mamma. Jag gjorde detta utan att panika (High five igen!)

På lördagen sprang vi runt i Södertälje och fixade med kakingredienser, köpte tekoppar till Idas mamma och hyrde film. Det blev Salt och Bounty hunter. Så Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston alltså. Det mest söta och irriterande med Ida är att hon ser igenom mig totalt. Vilket fick henne att fråga tusen gånger vad jag hade på hjärtat, men jag ville inte säga. Det gjorde jag dock på söndagen, men inte förrän hon sagt det först.

På söndagen bakade vi också kakor (vi och vi, jag hackade chokladen) nämligen chocolate chip cookies. Jättegoda, tog med dem till jobbet. Apropå jobbet var det så totalt segt att komma upp imorse, vi var tvungna att gå upp kl. 5 för att hinna, men hann det gjorde vi.

Älskar min flickväns bak (A)

Ida har bakat kakor åt mig idag. Woho för att fira en vecka! <3


Dagens konstigaste samtal:

Jag: "Välkommen till ****!"
Mansröst: "Ähmm.. Hallå?"
Jag: "Hej"
Mansröst: "jaha jag trodde du var en telefonsvare? Är du Miltons förälder?"
Jag: "Ääh, nääj... Jag sitter i receptionen..."
Mansröst: "JAHA, skulle jag kunna prata med *** ****?"
Jag: "Självklart, var god dröj... Varsegod"

Åldersdiskriminering!

Träffade ju som sagt Ida igår... (fortsätt läsa snälla) och efter att en väldigt envis kille i 25-års ålder gått efter oss ett tag och frågat om vi ville hänga med på vin och en trekant hemma hos honom så gick vi och åt på mommas. Det var helt okej, det var typ inga där. Fast "servitrisen" var väldigt ålderdiskriminerande. Det var typ inga där och hon frågade oss hela tiden om vi var klara med maten, de andra 3 borden (där folket kanske var minst 10 år äldre än oss) gick hon bara fram till och frågade om de ville ha kaffe eller dessert. Vilket hon inte gjorde till oss. Men hon var ju ändå lite gammal för att vara servitris så kanske är därför. Vi satt i alla fall där några timmar och åt varsin hamburgare. Förutom servitirisen så var det otroligt mysigt.

Galet kär i min flickvän...

Det här är inte bra... Jag är en sån tönt som är löjligt galet kär i min flickvän. Typ alla små steg känns som... underbart. Jag måste komma över det liiite även om jag inte vill. I och för sig gör det att jag lägger märke till små roliga saker ännu mer än vanligt. Som att min T9 vill att jag skriver SoMMar istället för Somnar, även om jag använder SomNar mycket mer. Den vill också att jag skriver BuRR istället för BuSS, även om jag skriver buss rätt ofta och tror aldrig jag har skrivit burr i ett sms. Men det är också rätt jobbigt som idag när vi sa hej då eller imorgon då det är TVÅ HELA DAGAR kvar tills vid träffas igen. (Jag vet jag är en sån TÖÖÖNT, även om det där var med lite ironi) men är man kär så är man!

Det gör också att jag struntar i att det bara är Januari... Jag vill skrika ett vårskrik ala ronja!

KAOS

Aldrig ska det gå riktigt som man tänkt sig. Från början var det tänkt att jag skulle jobba 8-17 varje dag den här veckan hos samma företag (vi kan kalla dem företag 1) men istället har jag fått hoppa in i 2 dagar på ett annat företag (vi kan kalla dem företag 2... See what I did there ;) haha)

Första versionen alltså: (måndagsversionen)
Hela veckan på Företag 1.

Andra versionen: (senare samma måndag)
Måndag - Onsdag på Företag 1.

Tredje versionen: (tisdagsförmiddagen)
Hela måndagen, halva tisdagen och hela onsdagen på Företag 1. tisdag eftermiddag på företag 2.

Fjärde versionen: (tidsdagseftermiddagen)
Hela måndagen, halva tisdagen och onsdag eftermiddag på Företag 1. tisdag eftermiddag och onsdag förmiddagpå företag 2. Torsdag-Fredag ledig.

Femte versionen: (onsdag vid lunch)
Hela måndagen, halva tisdagen och onsdag eftermiddag på Företag 1. tisdag eftermiddag och onsdag förmiddagpå företag 2. Torsdag förmiddag på företag 1, eftermiddagen hos företag 2. Fredagförmiddag på företag 2.

Svårt att planera saker när man får olika bud hela tiden!


Klyschig men lycklig!

Just nu känner jag mig som den klyschigaste klyschan som finns. Alla jag pratar med, alla låtar som jag hör påminner om Ida. Och det mesta andra också. Vet inte riktigt om jag tycker det är så kul att vara så himla klyschigt kär, men jag är för glad för att riktigt bry mig om vilken tönt jag har blivit!


Catch 22 the Priebe edition

Igår fyllde underbara Priebe 22! Detta firades självklart, efter att jag jobbat första dagen på ett nytt ställe. Jag var rätt trött, speciellt i början eftersom jag knappt sovit natten innan. Efter jobbet begav jag mig i alla fall hem till Priebe och fikade med hans familj och Alex. Vilket var supermysigt som alltid!Sedan mötte vi upp Aleks, Hampus, Helena och Johan och spelade Boule. Vilket var förvånansvärt roligt för att vara en gubbsport. Jag kunde inte placera en kula rätt för att rädda mitt liv men jag kunde skjuta bort andras kulor. Priebe och Helena var i mitt lag och de andra var i det andra laget. Vi kom två och dem kom nästsist.

Sedan tog vi en liten promenad, hamnade på hötorget och satt och pratade en liten stund. Tyvärr tog det nöjet slut när puben stängde kl 22 men efter vi skilt oss åt drog vi (Priebe, jag och Alex) hem till Priebe där det verkligen spårade ut. Vi spenderade typ 10 minuter där innan vi drog till Donken, satt och chilla där ett tag och sedan drog vi hem till Priebe igen. Småplanerade deras födelsedagsfest, vilket totalt spårade ut och nu kommer jag kalla Alex för Flubber och Priebe för Stickan. I love those dirty little bastards!Lite oturligt nog så var jag tvungen att jobba idag så jag la mig och halvsov medan Alex och Priebe såg på Gremlins. Sedan somnade jag helt. Och sedan tvingade jag mig upp 6.30... för att nu sitta här på jobbet. Jag skulle döda för en Red bull.


Känner mig duktig!

Jag åt en väldigt god pasta till lunch (som dessutom var rätt nyttig) och efter det så tog jag en promenad... visserligen till pressbyrån där jag köpte en burk cola... men jag kom ut i alla fall! Och jag ångrade mig lite när jag gick upp för backen tillbaks till jobbet och blev andfådd.

Just a reminder

Jag kommer vara busy busy busy den här veckan.

GRATTIS PRIEBE!!!!!!!!


Förutom att jag kommer jobba varje dag så har jag även after-work-planer för alla dagar utom torsdagen.

Måndag - Fira Priebe som fyller år då
Tisdag - Träffa Paula
Onsdag - Träffa Ida <3
Torsdag- Sova?
Fredag - Utgång!
Helgen ska jag spendera i Södertälje. Rätt nervöst!


Im a volcano, oh-oh-oh-oh. And I'm burning with fire insideSå min helg har varit rätt så jävla underbar. (ursäkta svordomen haha) Tyvärr var jag tvungen att jobba på fredagen annars hade jag träffat Ida i torsdags. Men istället blev det direkt efter jobbet på fredagen. Vi åt chilli con carne till middag med min familj. Sen såg vi på Coupling och åt ballerinakakor.

På lördagen fortsatte Coupling-karnivalen och vi såg några filmer också. Typ Horton hears a Who och Enchanted. Idag har vi fortsatt på samma spår. Fast vi bakade scones till frukost, drack nästan en hel liter apelsinjuice och varsin kopp te. Frukostar är väldigt underskattade. Förutom det har vi även tönt-dansat till Armand Mirpour, sagt att vi är kära i varandra, haft rejäl beslutsångest (svårt att välja film), sett på kort på mig när jag var liten och blev ihop... Det känns fortfarande rätt overkligt, men underbart.


Har ni tänkt på att...

... ibland så känns det som att alla låtar som spelas är inriktade just till en själv och vad man känner just då.


plus att jag älskar Rihanna ;)


Chop Chop

Idag har Elli klippt mitt hår... Det gick från lyckat till... mindre lyckat... till katastrof... till jo men det här är ju typ okej...Men som Elli sa upprepade gånger mellan skrattsalvorna "SSHHH!! Det är bara hår... Det växer ut!" och jag skrattade också. Åt hennes minspel, hur hon försökte uppmuntra mig med kommentarer som "jo men jo, det här ser ju typ bra ut". Dessutom slog hon mig upprepade gånger i ansiktet (okej, så det var inte med flit) men det drog ner förtroendet jag hade för henne som frisör. Sedan bytte vi sax mot en som var mycket bättre och lite senare bytte vi frisör från Elli till Mamma och nu ser det nästan helt okej ut. Och jag tror det kommer se rätt bra ut om typ 2-3 veckor när luggen hunnit växa ut lite.

Systrar i jeanseller ja, Elli hade på sig en kjol, men i alla fall...


Igår bestämde vi oss för att se på bio eftersom jag hade gett henne det i födelsedagspresent. Vi tog oss därför till Kista där vi gick omkring lite, Elli hittade en kjol för 50 kr och jag lyckades faktiskt att för en gångs skull inte köpa något. Vi åt middag i food courten. Jag åt kinamat (Vad annars?) och Elli åt Tikki Masala.

Efter det så började filmen, som var över förväntan, speciellt eftersom vi inte hade några. Vi såg filmen på svenska, och bäst var David Batra som Hejduk. Vi typ dog av skratt några gånger och filmen hade ett väldigt bra soundtrack.

Fast bästa av allt var ju att spendera lite tid med lillasyster, vi gör det på tok för sällan.

Paris Je t'aime!

Idag har varit en sån där lagom seg dag där jag i stort sett bara druckit te, tittat på film och messat med massa söta personer. Dock blev mina planer för imorgon inställda, ida är sjuk. Så tänkte att det vore ett perfekt tillfälle att spendera lite tid med Priebe eftersom jag inte kunde i måndags men han var också sjuk. Så då tänkte jag att Paula kanske inte hade något liv imorgon, men det visade sig att hon hade det. Nu har jag frågat Elli om vi ska se på bio imorgon eftersom jag är skyldig henne det och det verkar som hon är på. Wunderbart!Idag har jag också sett på en av mina favoritfilmer: nämligen Paris je t'aime. Den är så himla underbar och söt. Se den!

Har du fått några julklappar i år?


mina nya favorit strumpor! jättesöta!


Bästa (okej, enda helgen) på hela 2011 ;)


En lugn nyår hemma!


San Fransisco! Jättegoda drinkar, tack syrran!


Elli och Robin hade också styrt upp en trerätters middag!


Jag blev typ överlycklig för det var inte ens kallt utomhus! Fast 3 sekunder efter den här bilden togs så snedfirades ett fyrverkeri och smällde på marken typ 20 meter ifrån oss, så vi gick in och spelade monopol.

RSS 2.0