And I'm back in the GAME!

Hej alla glada! (och mindre glada)

Nu är jag tillbaka efter min lilla vinterdepression förra veckan. Sorry about that. Nu är jag tipp topp igen, efter en helande helg med min älskling. Vi har bara myst, sett på film och pratat hela helgen. Jag är fortfarande förkyld men inte så där jobbigt "herregud jag kommer svimma om jag böjer mig framåt" förkyld. Vi firade också att mamma fyllde "24x2" år i förrgår. Det var jättehärligt med tex mex afton med massa mat, skratt, klagomål på melodifestivalen och en lite lite tequila. Det var också första gången Ida fick träffa "släkten", eller ja, Ann & co. Men det är ju dem vi umgås mest med. Jag kom också på igår att det var första gången de har fått träffa nån av dem jag dejtat. Framsteg!

Den här veckan får bli lite som den blir. Jag vaknade kl. 5 imorse för att säga hej då till Ida som skulle till jobbet och sedan när jag försökte somna om så kunde jag inte så jag typ skrev en "dikt". Eller jag vet inte om det är en dikt direkt, det kanske är mest en text eller prosa. Det är åtminstone inte en vers.

Sedan så kände jag av en outgrundlig anledning att jag faktiskt ville gå till vällingby för att fixa lite saker idag. Men några minuter över 7 så blev jag inringd till jobbet så det föll igenom. Tänker kanske ta det efter jobbet istället.

Kommentarer

Tankar? Åsikter? Kommentarer?

Ditt namn här:
Kom ihåg

E-mail: (hamnar inte på sidan)


Har du en hemsida?:


Dina tankar, åsikter eller kommentarer under. Några frågor? ;)

Trackback
RSS 2.0