A dream is a wish you heart makes... (8)

Dag 15. Mina drömmar.

 Jag kommer sällan ihåg mina drömmar, men jag kan berätta om en mardröm jag haft. Den är lite gremlins-inspirerad tror jag.

Jag, mamma och Elli satt i en park och picknickade. Det var en fin sommardag, träden var tecknade i den varmaste av gröna, himlen var ljusblå och blommorna var vita rosor målade röda. Små söta kaniner, ekorrar och rådjur satt bredvid oss och några möss sjöng. Glömde jag att berätta att det här var en disneydröm?

Allting var jättehärligt och underbart. (som taget ur en disneyfilm) när en blixt plötsligt slog ner. Stora mörka moln fyllde himlen som blev svart. All färg försvann från omgivningen och blev urtvättat grönt, blått och svart. De små disney-djuren blev skräck-karikatyrer av sig själva. Som en korsning mellan en disney-film och en tim burton-film. De började jaga Elli och Mamma, som båda hade stora problem att springa i sina prinsessklänningar. Elli var Snövit, mamma var Askungen. Jag hade samma klänning som Belle i Skönheten & Odjuren (den blå, inte den gula) så jag hade också problem. I desperat förtvivlan sprang jag efter dem och försökte rädda dem från disney-monstrena.

Detta höll på vad som kändes som en evighet. Det hade kommit upp ett träsk mitt i parken vi satt i också. Men helt plötsligt lättade himlen upp, disney-djuren blev sina söta små själv igen och alla satte sig på den rutiga filten och picknickade igen.

Skräcken sprider sig...


Kommentarer

Tankar? Åsikter? Kommentarer?

Ditt namn här:
Kom ihåg

E-mail: (hamnar inte på sidan)


Har du en hemsida?:


Dina tankar, åsikter eller kommentarer under. Några frågor? ;)

Trackback
RSS 2.0