Zombies och Jessica Alba (Varför jag skulle vara värdelös i en zombieattack)

I natt drömde jag en mardröm. Jag drömde att jag var Richard i tv-serien Legend of the Seeker. (imdb-länk här) och jag och några andra gömde oss i ett övergivet hus på en kulle... mitt under en zombie-apokalyps. Drömmen började med att jag (Richard) vaknade av att Kahlan (en annan i serien) väckte mig och gav mig ett spädt litet svärd (tänk lite kraftigare värja). Känslan i drömmen var ungefär som Silent Hill blandat med 28 dagar senare, fast utan moderna vapen. Inga k-pistar, pistoler eller gevär. Hell, inte ens en enda musköt. Bara svärd. Mot en oändlig massa zombies som kom närmare och närmare. Man kunde typ höra deras fötter och rasslande andetag.

. I alla fall, jag sprang in i badrummet och hämtade en machette (för alla har en machette i badrummet...)

(iag hade i alla fall snygga magmuskler...)


Vi två gick ner till köket. Där stod Jessica Alba, hennes mamma och hennes pappa. Vi pratade lite, om att zombiesarna var på väg, de var nära. Det var jobbig, tv-spelsmusik. Hennes föräldrar verkade dock inte inse allvaret i det hela. (och inte hon heller eftersom hon hade en sommarklänning på sig)

(stor hjälp vid en zombie-attack...)


De lagade nån gourmet-mat. Riktigt fancy grejer i det enkla, halvtrasiga köket. Typ creme brulee och paella. Hennes pappa envisades med att han var tvungen att gå ut på taket för att kunna göra det riktigt bra, även om vi bad honom inte göra det. Utanför köksfönstret var det nämligen ett litet tak som säkert var över någon slags ingång. Zombiesarna kom närmare och närmare. Det hördes högre och högre. Spänningen steg och det kändes verkligen som en dum idé att ens försöka försvara sig med en sketen machette.

Och sen vaknade jag förvirrad och vettskrämd.


Så nu har jag suttit och kollat upp artiklar på vad som man ska göra i en zombie-attack.

Överlevnadstaktik

Varför Zombie-attacken inte skulle vara långlivad (thank god)

Vad man inte ska göra

6 tecken på att man kommer bli attackerad
Grejen som stör mig är: För det första att jag vaknade 15 min innan min väckarklocka ringde. För det andra, VARFÖR VAR JAG EN KILLE?? Och varför var jag en sån mjäkig kille? Varför kunde jag inte fått vara någon som är kick ass?

Typ som Mila Jovovich. Mosa zombies, resident evil-style!


Jag menar, vi har liknande ögonbryn... För att inte tala om samma kön!

Kommentarer

Tankar? Åsikter? Kommentarer?

Ditt namn här:
Kom ihåg

E-mail: (hamnar inte på sidan)


Har du en hemsida?:


Dina tankar, åsikter eller kommentarer under. Några frågor? ;)

Trackback
RSS 2.0