Vilket djur är det mest synd om i djungeln?


Nu äter jag zoo-klubbor från bion igår och väntar på att mammas personalmöte ska avslutas.


Worth some chocolate cake? Yes, no, maybe?

Igår såg jag Twilight med Marcella. Det var väldigt trevligt att träffa Marcella och vi hade väldigt kul, pratade och skrattade så jag storkna typ. Sedan att Eclipse var väääärldens besvikelse (vi såg på bio också) var lite tråkigt. Jag tyckte både Rob Pattinson och Kristen Stewart såg jättekonstiga ut. Plus att två fjortis tjejer satt bakom oss och pratade högt om filmen och kommenterade ALLAS utseende väldigt högt. ("Ah han är snygg men hans näsa, usch" "Han har snygga muskler men det där ser mongo ut" osv osv) Men resten av tiden var jättemysig och vi åt en väldigt näringsrik frukost på donken och avslutade med en fika i gamla stan innan vi tyvärr var tvungna att skiljas åt på centralen.

Mmm... Marabou


Kaosteorin (eller varför mitt rum aldrig är städat)

Vad är det med mig och att inte blogga? Och vad är det med mig att inte plugga? Just nu känns det lite som om jag hela tiden skjuter upp saker jag borde göra. Jag har t.ex. bara städat klart rummet till hälften, och genast blir det stökigt igen. (Jag hade bara att dammsuga kvar) Men det kanske är så, att sakers naturliga tillstånd är kaos. Som med allting annat just nu.


¶ Chaos (Greek χάος khaos) refers to the formless or void state preceding the creation of the universe or cosmos in creation myths, particularly Greek, but also in related religions of the Ancient Near East. The motif of chaoskampf (German for "struggle against chaos") is ubiquitous in these myths, depicting a battle of a culture hero deity with a chaos monster, often in the shape of a serpent or dragon. He is known as the god of darkness


Tur att man har Comviq Kompis..


FIGHT! NOW FINNISH HIM! FATALITY!Jag och mitt headset är dödsfiender! Vi gillar verkligen inte varandra. Från början tyckte jag bara inte om honom eftersom han förstörde mitt hår VARJE gång jag svarade i telefon. Men till slut lyckades vi reda ut våra meningsskillnader och sluta göra varandra upprörda. Så jag trodde jag hade Headsetet under kontroll. Men ICKE!

Idag har vi bråkat ytterligare. Och jag tror headsetet vann för den slog mig i ögat.

What a difference a day makes....

... 24 little hours! The sun and the flowers, where there used to be rain...

Nu har jag sovit från klockan 22 igår till klockan 8:30 idag och sedan halvsovit fram till klockan 12. Fan vad annorlunda världen känns efter att man har sovit. Allt är lite ljusare, med lite fler färger och ja. Det är underbart. Även om det är tråkigt att sova.

Nu ska jag till jobbet!


WHYYY!!!

Nu är jag pigg igen... fuck.

Catch some Z's

Jag har räknat ut att från i söndags klockan 11 till idag klockan 11, har jag sovit 6-7 timmar. Det är alltså 6 timmar på 4 dygn... Vilket inte är så bra....

Jag har haft några anledningar:

- I söndags var jag både nervös inför det nya jobbet och frustrerad över att SD kom med i riksdagen.
- På måndagen hade min kropp inte ställt in sig på rätt dygnsrytm så somnade inte förrän 1-2 tiden när klockan börjar ringa på 5.
- I tisdags var jag bara rädd att råka missa att vakna.
- Igår somnade jag bara inte. (av flera anledningar men) Mest för att det var för roligt för att lägga sig...

Så nu ska jag iväg till jobbet snart och sitta där två timmar. Min skuldra gör fortfarande fruktansvärt ont så jag skippar föreläsningen men kan inte direkt skippa jobbet.

Jobbe!

Nu sitter jag på jobbet igen. Det är väldigt trevligt och lokalen är fin och ljus. Det är en helt annan känsla än i måndags. Kanske är det för att det är sol utanför panorama-fönstrena istället för dimma. Och att det är 3 dagar sen SD kom med i riksdagen och chocken har lagt sig något (dock inte besvikelsen). Plus att jag inte sovit något natten till i måndags. Vilket är bättre nu när jag åtminstone snittat 3 timmars sömn sista två nätterna. Jag har varit igång sen klockan 6 varje morgon (även om jag börjar vakna 5. FAIL). Det är en omställning som heter duga när jag brukar vakna klockan 10. Istället har jag nu jobbat i 2½ timme.
I måndags var det lite små drama som gjorde mig ännu lite tröttare, men fick sitta två timmar på Riksrevisionen och jobba (samt äta naturgodis) och då blev allt bra igen. Jag har dessutom sprungit runt i ett par dåliga klackskor sista två dagarna och nu har jag för djävulskt ont i ryggen. Så ett par lågklackade skor för mig idag och kanske på imorgon, men på fredag då JÄVLAR! Måste ju ha klackskorna innan vintern kommer och det blir för isigt för att våga ha det.

Apropå vinter så hörde jag två personer snacka om julbord idag. Är det bara jag eller känns det ALLDELES för tidigt? Visst jul är kul, men sommarn är fucking underbar!

"The only bush I trust is my own" - Whoopi GoldbergÄr det någon annan som tycker sig finna likheter mellan det här valet och valet i USA för några år sen då George W. Bush vann över Al Gore.

Jag tänker på Mandat-frågan. Eller att det jämnkas fel och på det har Alliansen förlorat 4 mandat till Sossarna (som alltså fått fyra för många på grund av att den matematiska formeln som räknar ut detta är gjord när det bara var 5 partier i riksdagen men nu är otillförlitlig).

För i USA vann George W. Bush inte amerikanska folkets röst. Det gjorde Al Gore. Det var när elektron-rösterna där som gjorde att Bush ändå vann. Sugigt, men sant.

Kejsaren av kina tycker inte om te...

men det gör jag. På mitt nya jobb snittar jag ungefär 7-8 koppar om dagen.


I second that emotion!!! :D


Tryck på svennebananerna för att komma vidare!


Vilken härlig dag... nänänänänänä-nänänää


On a different note...

VARFÖR ÄR JAG UPPE JUST NU???!!!!!

Jag har knappt kunnat sova något efter the FAILWHALE! Men när man måste jobba så måste man jobba. Men jag hatar att behöva vakna klockan 5 när man somnade klockan 5. Tänkte seriöst jag måste verkligen sova nu och så ringde klockan. FUCK.

Från SD till Sossarna, från byråkrati till cheerleaders.

(Eftersom det här är taget från en MSN-diskussion så är inte språket det bästa eller ens grammatiskt korrekt på vissa ställen)

[ Soso ] säger:

och hur kan sd ha 7,6 % när Fp bara har 5,5???
Haha trevligt (red. anm. om Patriks löneförhöjning)

Patrik säger:

Det kommer ändras fan typ alla jag snackat med skulle rösta på fp
(red. anm. om Patriks löneförhöjning) yeah!! SOM FAN jag ska lätt ha en röd rund säng i sammet


[ Soso ] säger:

hahahah och du röstade på moderaterna


Patrik säger:

 Yeah men jag är lite smygkommunist


[ Soso ] säger:

 Me too. Skulle nog röstat på S om det inte var för mona sahlin och leif pagrofski


Patrik säger:

 Yeah det är mona som hindrar mig och östros


[ Soso ] säger:

yeah precis å sen ohly.


Patrik säger:

Ja precis. Wetterstrand känns dock rätt awesome. Hon skulle typ leda dem. Jag är faktiskt mer för att hjälpa varandra än att bara sko sig själv, och nog för att skillnaderna nog är hårfina. Men jag känner väl som att sossarna är mer för att hjälpas åt och hålla ihop än moderaterna..


[ Soso ] säger:

Wetterstrand har blivit så mycket bättre. Yeah lite så, men samtidigt så är jag inte riktigt hundra på bidrags-grejen. Känns som att skattelättnader är omvända bidrag, i alla fall i några fall. Sen tycker jag alliansen har hårddragit allt för mycket när det kommer till försäkringar och så.


Patrik säger

Ja alltså, framför allt så ska man inte låta folk bli uppätna av byråkratin utan istället göra vad som är rätt och behövs så att vissa saker inte händer så som att man blir tvingad att arbeta trots allvarlig sjukdom, för att man hamnat fel i systemet. Folk måste börja tänka med huvet och inte bara låta det som står på pappret styra.
Sunt förnuft liksom, introducera lite sånt!


[ Soso ] säger:

Sunt förnuft borde fler människor ha. SD skulle inte vara ett problem då. Och i och för sig är 4 år en väldigt kort tid att reformera ett land på...


Patrik säger:
 

yeah, folk måste tänka mer långsiktigt, btw så är cheerleaderfilmen rätt udda XD


[ Soso ] säger:

haha aaa


Patrik säger:
 

straight is great. Tänk på det sofia! ;P


[ Soso ] säger:

Hahahaha precis! Ska försöka ;)

Something in the airJag vet inte. Jag är irriterad på mig själv idag. Det känns som jag tigger om bråk, medvetet och omedvetet idag. Det kanske är nerver över valet och nya jobbet imorgon. Eller så är jag bara totalt uttråkad. Eller en härlig liten kombination av allt. Egentligen bryr jag mig inte allt för mycket, bara inte SD kommer med i riksdagen, men det verkar ha skitit sig totalt. Så har totalt tappat allt intresse för valet, för nu känns det som... tomt. Vart finns kärleken?
När blev det här sverige?


Mona Sahlin röker, så därför är hon cool...

Eller varför jag röstade som jag gjorde:


- Mona Sahlin
- Lars Ohly
- Leif Pagrofski (orkar inte ens försöka stava det namnet rätt)
- Maud Olofsson
- Pappa är egenföretagare, så det skulle vara dumt av mig att rösta på de röda.
- De röda vill öka skatten för låginkomsttagare (Jag är nog kvalificerad som låginkomsttagare skulle jag tro)
- Jag har sett allt för många affischer för de blå bli trashade. Förlåt, men hur fan kan en folkpartist vara lika med hitler?
- Våld, vandalism är så sjukt avtändande och irriterande så jag snarare sympaterar för de som blivit utsatta än det som försöker bevisa en poäng (förutom för SD, de förtjänar allt de får. De är ju lika med hitler i stort sett)
- Propagandan det här valet har varit allt för lågt från de rödgrönas sida. Förlåt, men Alliansen har gjort det snyggare och mindre påträngande. Ju högre du skriker om något, desto mindre har du nog att säga.
- Jag har inte förstått vad de rödgröna vill göra, förutom att få bort Alliansen. Alliansen har i alla fall tagit ställning på några punkter.
- De få saker som de rödgröna sagt som faktiskt har att göra med politik känns inte verklighetsförankrade. Ja, alla är värda lika mycket och borde ha samma rättigheter, men hur man ska komma dit enligt de rödgröna känns inte som det är genomförbart eller baserat på hur världen faktiskt ser ut. Om du vill ändra något så måste du börja från där du faktiskt är och sedan arbetar du dig mot det mål du vill ha. Du kan inte fixa allt över en natt med en lag. Det måste börja på gräsrotsnivå.Förlåt men Mona Sahlin som statsminister skulle vara lika illa som Sarah Pallin som vice president för USA.

Om du inte håller med mig, förklara för mig varför du gör det tack =)

You gimme FEVER! in the morning FEVER! all through the night


Fever to you SIZZLE! What a lovely way to burn!


Ja, som du kanske förstått så är jag sjuk. Jag hatar att vara sjuk! Speciellt när jag måste göra saker. Men ska ta igen mig på lördag hade jag tänkt. (och i tankebubblan skulle det föreställa Shirley Bassey för jag hade för mig att det var hon hade sjungit in låten, men det var Peggy Lee. Oh well)

TARA NO!!!!

Sista avsnittet. Tara NEJ! Ungefär 35 minuter in... Nejnejnej!!!

VINN EN DEJT MED PATRIK!

Okej! Jag tycker vi kör en Vinn en dejt med Patrik tävling! För vem vill inte få en träff med denna sexiga jävel!
Tävlingsreglerna är enkla: Den som bjuder högst fram tills dess Patrik flyttar till Stockholm vinner!
Disclaimer: Bilden ovan kan vara någorlunda modifierad i Photoshop. Patrik har inte intygat om denna tävling, så om han inte ställer upp så vinner vinnaren en klubba! Inga djur eller dammråttor skadades under skapandet av detta inlägg.


My pimp hand is waaay strong!Detta är alltså mitt pojkväns-substitut. Det är en helt underbar, härlig kille, som just i detta nu är singel! Jag vore en otroligt självisk person om jag typ behöll honom för mig själv!

Funderade lite på att köra en "vinn en dejt med Patrik" men sen kom jag på att han nog är emot det + han bor i göteborg och jag tror inte jag har några läsare därifrån.

Plus att hur skulle man vinna dejten? Och skulle jag då bli hans pimp?

Dessa är väldigt viktiga frågor, som jag dessvärre inte kan svara på i nu läget. Fast skulle vara kul kanske..... (evil plans at work)Keepin' girlfriends out of business since 1989Okej, jag är officiellt klassifierad som ett Flickväns-substitut.
"Vad är det?" kanske du undrar. Jo, det ska jag berätta för dig, min käre vän och bloggläsare!

Ett flickväns-subisitut är när ens killkompis nästan börjar se en som sin flickvän, utan att faktiskt vara kär i en eller göra såna saker som hör flickvänner och pojkvänner till. Man är en stor del av den här killens vardag, man är extremt goda vänner, man kanske till och med skulle kunna bli ett sött litet par. Men ingen av er är direkt intresserade av det, utan ni gillar bara att umgås, prata och chilla.

Det farliga med detta är... eller farliga och farliga... men problemet blir ju om man blir för mycket som pojkvän-flickvän så att man slutar kolla in folk i sin närhet.

Ett ännu större problem är ifall en av er skulle bli tillsammans med någon så kan det bli att det tär på den relationen eftersom det redan finns någon annan som är en sån pass stor del i denna person liv. Det finns flera filmer om detta fenomen... som Her best friend's wedding (med Julia Roberts), I love you man (med Paul Rudd) och en massa andra filmer också.
Det som är bra med det här är att vi båda blir mindre benägna att rusa in i ett förhållande bara för att... jag menar, vi har ju typ redan ett.

Bästa bloggen NÅNSIN!

Om du kollar på True blood (och om du har något iq så gör du det haha) så kommer du älska den här sajten, i alla fall om du älskar Jessica. Jag hittade den här siten idag, och det är Jessicas (yes, karaktärens!) blogg.. Den är sjukt rolig och är kombinerade text och videoinlägg. Jag kommer typ gå in på den här varje dag under säsongsuppehållet (inga nya avsnitt förrän nästa år!!! vad ska jag göra tills dess???)


Klicka på någon av bilderna för att komma vidare dit


Dinosaur?


Om ni undrar varför jag lagt upp några såna här bilder är det för att jag har ett nytt ritprogram och jag sitter och leker runt med det för att lära mig jobba i det =)


Artistic Outlet


Leker runt


Så där lagom fail

Okej, så utan att gå in på allt för många detaljer så failade min dag idag. Ingen kan hitta på något (vilket gör att jag måste plugga franska hela dagen, vilket är rätt kul men inte direkt haha-roligt) Detta efter att de planer jag faktiskt hade idag blev inställda. Och ingen kan göra något. Blä.

Ett annat fail, som hände i torsdags. Som jag illustrerat lite snabbt i denna skiss: (det röda är min pärm, som jag dumt nog placerat mellan bänken framför och skrivbordet sitter fast i den med ett gångjärn)


To all you hipsters out there!En ny video från Marina & the diamonds debutalbum kom idag ut som singel. Vilket är något som gör mig otroligt lycklig. Hon är så otroligt snygg och begåvad så att man inte kan undgå att bli glad. Hennes röst är en av mina favoriter (inte för att den kommer tills sin rätt i den här låten tyvärr) men låten är bra ändå! Dessutom verkar "mascara-tårar" vara väldigt populärt i musikvideos just nu.

Tänker på Beyoncés video till Why don't you love me som för övrigt också är väldigt väldigt bra. Både låten och videon. I love vintage!


Fast även om jag inte tycker att 90-talet är retro så gillar jag ändå hipsters. VAD DU ÄN SÄGER JOHAN!! ;)


A-a-Amanda

Så nu är Amanda tillbaks i Sverige! Och det måste man bara fira! Så en obligatorisk fika på Cafe 60 med allt vad det innebär: Te, kanelbullar, chokladkakor och skvaller. Vi fick dessutom träffa hennes pojkvän Marc som var en väldigt trevlig kille från danmark. Grejen är att så fort jag tänker på danmark eller något annat skandinaviskt land så börjar jag tänka på serien SatW (Scandinavia and the world) som handlar om hur man ser på olika länder och hur olika länder interagerar genom att förvandla alla länder till karaktärer i serien.
Känner mig hyperOrka att jag får reda på den här låten genom Perez Hilton än att faktiskt ha sett det här på tv.


Trähänder och fransk romantik

Det känns jämt som jag sammanfattar saker på den här bloggen och det här inlägget är inte annorlunda. I fredags var det första gången jag fick jobba stängning själv. Det gick helt okej, inga missöden i alla fall. Vad jag kunde se så glömde jag ingenting i alla fall.

Efter det så åkte jag hem och trött som jag var var jag osäker på om jag skulle orka ta mig tillbaka till stan för att ta en öl med Johan. Som tur var så var han också trött så efter några om och men så beslöt vi oss för att se på film hemma hos mig. Först köpte vi massa chips och läsk självklart.

Vi började med en otrolig 90-tals film. Hela filmen skrek 90-tal, men det var rätt nice. Filmen vi såg var Happy Gilmore.Sedan såg vi lite på youtube och sedan så tyckte jag att Johan var tvungen att se Le fabuleux destin d'Amélie Poulain eller Amélie från Montmarte som den heter på svenska. Denna film råkar vara en av mina absoluta favoritfilmer och dessutom trodde jag den skulle passa Johan eftersom han har rätt flummig smak på filmer (Happy Gilmore var hans idé)
JAG DÖR!!!

Det här är vad jag gjort idag:
TRÄNAT!!!!!!

Jag har dock inte haft så vidriga 90-tals kläder på mig.

Fy fan i helvete! Jag är helt slut nu.Tack för det Dixie!


RSS 2.0