Madame Tussaus

Idag har vi varit pa madame tussaus och sedan pa bade National History Museum och the Science Museum. Det var ratt skoj pa bada men bada hade det mest intressanta grejerna stangt for renovering, what to do? Vi at i alla fall i Hyde Park. Det var inte sa gott men jag var jattehungrig sa jag brydde mig inte.

Nu har jag sovit ett tag och jag maste ha sagt nagot konstigt i somnen for nu verkar alla sura pa varandra. Det kanske har nagot att gora med att jag har sjukt ont i knat och darfor inte kommer orka ga till big ben och Madde ville tydligen verkligen dit ikvall aven om vi bestamt oss for att ta en ledig kvall redan igar innan jag ens gjort illa knat.

OROA ER INTE, det ar bara det att vi gatt i 8 timmar om dagen och utan vettiga skor. Nu har jag kopt bandage for att linda knaet med och ipren for att gora sa att det inte kanns av sa mycket. Kommer bli awesome!

Jag funderar redan pa att flytta hit och plugga eller att jobba. Jag ar helt foralskad i London!

PS

Igar kvall gick vi och tog en drink pa ett stalle som hette Belushi's i Covent Garden. Det ar i princip ett litet hal i vaggen vars kanter ar malade klarbla. Det ar verkligen sot. Madde tog en Tropical Illusion, Effie en vit rysk och jag tog en sunrise, vilket ar en alkoholfri tequila sunrise. (Dvs. apelsinjuice och grenadine hallt i ett glas sa det ser lite grann ut som en solnedgang.) Det visste inte bartendern dock, vilket jag fann ratt gulligt. Dar stod en 35arig bartender som inte visste hur man gor en tequila sunrise sans the tequila. Men han var sot sa det gjorde inte sa mycket haha.

Idag var min frukost moglig sa jag hoppas vi ater ratt tidigt.

Shop till I drop...

Idag (l's ig[r) har vi varit och shoppat p[ Oxford Street. Jag handlade mest p[ Urban Outfitters, H&M, New Look och Primark. Av n[gon anledning har jag k;pt 7 par strumpor... sedan 2 kjolar, 3 t-shirts, 1 par skor och ett b'lte. Allt detta och maten (kan n[gon s'ga donken) gick p[ 1600:-

Vi har 'ven kommit p[ att mcdonalds hemma 'r sjukt sn[la. Detta eftersom jag k'pte en glass f;r £0,59 (typ 7 kr) och fick en som var 3 g[nger s[ stor som den jag skulle f[tt hemma.

Vi lyckades 'ven "tappa bort" Effie p[ Abecromie & Fitch. (hon s'ger att hon var i omkl'dningsrummet men vi vet att hon stirrade p[ fotomodellerna till butiksbitr'den) s[ Madde och jag fick v'nta p[ henne i 40 minuter innan hon kom tillbaka. Problemet var ju att man inte kan ringa/messa varandra.

Sammanlagt har vi g[tt omkring i 9 timmar och [kt tunnelbana typ 30 g[nger idag. Sl'ng dig i v'ggen, Stockholms-tub! Londons e [tminstone 4 g[nger st;rre!

(bilder och korrekta bokst'ver kommer n'r jag kommit hem, kan inte ladda ;ver bilderna fr[n kameran och tangentborden h'r e skumma haha)

Vi var genomdr'nkta av svett n'r efter allt vandrande, d[ligt ventilerade tunnelbaneg[ngar och solsken. S[ n'r vi kom till hostellet tog vi en snabbdusch och sedan har vi gjort oss i ordning och ska dra ut och ta en drink. Vi f[r se vart det blir n[gonstans.

Hej d[, lillt[!

ps. imorgon blir det nog turistdag.

hej sverige!

Resan till London var lite av en katastrof. Flygbussarna hade problem med sina avg[ngar och sedan var det tydligen en olycka p[ v'gen till skavsta. P[ flygplatsen ;ppnade de som tur var en till check-in annars hade vi som skulle till London missat flyget.

Flygturen var d'remot v'ldigt trevligt, dock spr'ngfylld med reklam f;r allt m;jligt. Annars k'ndes det som vi var med i musikvideon f;r Do-wah-doo. Speciellt eftersom en av flygv'rdinnorna s[g ut som Kate Nash fast med mindre smink.


N'r vi kom till Gattwick kaosade vi runt lite innan vi hittade t[get till King's cross. Vi trodde vi skulle d;. T[get var s[ h;gljutt och skakade kraftigt hela v'gen. Thank god for SL s'ger jag bara.

P[ King's cross ;kade bara kaoset och det tog oss 40 minuter att hitta hostelet (nu tar det max 2 minuter hit) eftersom vi lyckades cirkulera runt det. Dock var London s[ vackert p[ natten s[ att jag inte riktigt brydde mig om det. N'r vi till slut hittade till Clinks261 s[ visade det sig att vi bokat ett unisex rum och inte ett tjejrum som madde och effie trodde. Vi blev inte direkt popul'ra n'r vi sprang in och ut ur rummet och t'nde och sl'ckte lamporna varje g[ng. Men det 'r sm'llar man f[r ta n'r man g[r och l'gger sig innan 23...

Madde och Effie hade inte lika tur som jag. Jag somnade direkt medan dem l[g vakna halva natten. Men det m[ste finnas n[got positivt med att bara sova 3 timmar p[ dygnet innan antar jag.

Ojojoj

Nu kommer det bli ännu mer dåligt uppdaterat än vanligt. Drar till London i en vecka nu så vi får höras efter det!

My Hero!

Läste min kompis Priebes blogg där han beskrev hur han stannat en tjej på runt 17 som blivit nerslagen och sedan stått i slussen - förvirrad- utan att någon hjälpt henne eller ens pratat med henne! Jag måste bara säga att jag är sjukt stolt över honom och hans civilkurage (ja, jag får svänga med stora ord) och om du klickar på bilden av honom så kommer du inte bara till hans blogg, men du kan också läsa hela historien!


Rasism.

Det enda sättet man kan bemöta rasism på.


Utekväll med Amanda

Vi gick ut på ett ställe i Medis med Amanda och hennes kompisar. Början var lite fail, det blev uppskjutetet två tre gånger men tillslut kom vi alla dit. Stället var rätt mysigt. Hette Göta Arken tror jag. Det var en väldigt rolig afton med många intressanta diskussioner om religion och 6 degrees of seperation. Inte samtidigt. Kvällen slutade rätt så tidigt eftersom många droppade av eftersom.


Tjuvlyssnat

Åh jag hade glömt bort denna klockrena sajt fram tills idag! Här är några klockrena grejer jag läst om där:


Berusad man ~55 år spanar in en tjej ~20 från bordet och går sedan fram till henne.
Mannen (tar ett djupt andetag): Vart har du varit i hela mitt liv?
Tjejen (tittar mannen i ögonen): Det har jag också undrat för du är förmodligen min pappa.
Sällskapet vid mannens bord viker sig dubbla av skratt och tjejen går därifrån.

En tjej ~19 pratar i telefon.
Tjejen: Men vad sa de då, sa de bara att du inte är misstänkt längre?
Det blir tyst en liten stund.
Tjejen: Nähä, frågade de vart du varit och gjort den dagen?
Det blir tyst en liten stund till.
Tjejen (ivrigt): Hade de en lampa de lös på dig med?

 

Två killar ~12 sitter och diskuterar att istapparna som hänger från taken ser farliga ut.
Kille 1: Men tänk om det typ kommer ut en rökare och får istapparna i huvudet.
Kille 2: Ja, men rökning dödar, de har ju blivit varnade! Det står ju till och med på paketen.


Två tjejer ∼15 är på väg till skolan.
Tjej 1 (uppgivet): Alltså Guuud. Vi har förhör på neandertalarna idag och jag kan ingenting!
Tjej 2: Va? Vad är neandertalare?
Tjej 1: Alltså, typ som avatarer, fast på riktigt

En tjej ~18 går förbi en telefonförsäljare ~25 på gatan.
Telefonförsäljaren: Du tappade något!
Tjejen stannar och vänder sig om.
Telefonförsäljaren: Farten! Har du Tele2 Comviq förresten?
Tjej ~18: Du tappade också något. Din värdighet när du drog det där skämtet.

Två barn ~6 sitter på bussen och pratar.
Tjejen: När vi kommer till skolan kan vi leka tvillingar och göra allt lika!
Killen: Ja! Klä oss lika, kissa på oss lika!
Tjejen: Kanske inte kissa på oss lika…

gymnasiekille 1: Alltså matten, statistik är såå himla onödig!
Gymnasiekille 2: Ehm, eller vad menar du då?
Gymnasiekille 1: Jamen, det är så himla onödigt bara. Jag menar, hur stor är chansen att den här bussen som vi sitter på just nu kommer bli träffad av en bomb i detta ögonblick?
Gymnasiekille 2: Jag vet inte. Inte så stor kanske…
Gymnasiekille 1: Ja men, det är ju 50% chans!
Gymnasiekille 2: Va?!
Gymnasiekille 1: Ja, antingen så händer det eller så händer det inte. Statistik…så jävla onödigt!


Andas in. Andas ut.

Okej, nu har jag börjat lugna ner mig. Datorn KAAAAANSKE kan räddas, även om jag kommer förlora massa massa filer. Oh well, får väl skylla mig själv som laddade ner skype från fel sida. Fuck liksom. Men men, nu börjar jag bli glad igen! Vilket känns jävligt skönt. Sitter och lyssnar på maskinen och chattar med en kille som gått samma utbildning som jag vill gå och får lite tips. Awesomeness!

Går på repeat!

Så igår mötte vi upp varandra (jag Priebe Alex och Amanda) kändes sjukt weirdt eftersom på ett sätt kändes det inte som hon varit borta och på ett annat sätt kändes det inte som vi sett varandra på år och dar! Vi hade mycket att ta igen, 2 månader där allt och ingenting hänt på och vi fick höra om hennes äventyr på las palmas. Det visade sig att Priebe semestrat på samma hotell som hon jobbar på. Världen är bra liten!


FUUUUUUCK!!!!!Har fått ett virus på min dator som tagit ut den totalt!!!! HELVETES JÄVLA SKIT PERKELE!!!! Aldrig ska man få vara helt 100% lycklig, alltid ska något fucking brutalt hända en då. Jag bryr mig inte om datorn mer än att jag har alla bilder från senaste 7 åren på den. Jag har självklart behövt radera min backup för nån vecka sen och glömt backa up allt igen!!! Så sju års foton, snart pooooff borta. Jag är så sjukt ledsen just nu!

Senaste 5 årens arbete förlorat... :'(

Vill också ha talang!!!


Lagom


Något väldigt intressant

Okej, så jag kanske ljög i titeln.

Sista dagarna har jag mest spenderat med att rita/måla och softat framför datorn. Så lagom produktivt alltså. Nu har jag äntligen installerat spotify på den här datorn också, varför det dröjt så har jag ingen aning om.

Just nu är jag jättehungrig så väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja med maten. Dessutom väntar jag på att min tvätt ska bli klar och att åka iväg till stan. Amanda kommer hem idag så gänget ska mötas på café 60 och fika och pour our hearts out. Det var ju ändå 2 månader sen alla träffades och pratade typ. Mycket har säkert hänt sen dess. Eller ja, not really.

Det kommer bli sjukt kul tror jag och så himla trevligt att se Amandish igen!

Under my Umbrella


Klicka på bilden för en större bild med bättre kvalité.

Okej, det här är bilden jag höll på med innan jag bytte min dator och inte haft möjlighet att koppla in hårddisken från den gamla igen, förrän nu då. =) Nu har jag väl suttit sammanlagt kanske 5 timmar med den här bilden, innan och efter den nya datorn. Tiden går fort när man har roligt. Jag tycker den blev sjukt söt!


Räknas det fortfarande som poolparty om ingen badar??

Igår var det dags för mitt poolparty. Om det nu kan klassifieras som det. Det var nog mer en grillkväll, men det var nice ändå.

Först åt vi väldigt goa burgare som "jag" grillade (egentligen Emilie, eftersom jag råkade tappa en mellan gallrena på grillen haha) och pommes. Efter det flyttade vi undan matbordet och började öppna presenter och spela mini-fosball. Jag fick massa trevliga saker: Pasta, en tröja, ett skärp, ett ljus, grönan-biljetter, ett diadem, kakor och massa massa annat roligt och härligt!

Dansandet drog igång på riktigt efter 00, det var riktigt sweet och vi dansade nästan hela väggen till kl 4, med några pauser. Eller det är så jag kommer ihåg det i alla fall. Jag var åtminstone riktigt trött i benen imorse och trodde jag skulle få rejäl träningsvärk. Musiken skiftade mellan Kent och Franz Ferdinand till Shakira och Korn.  

Miss Li!!!


Vi åt underbar mat på Eastanbul i Odenplan. Yummieyummie!

Vi tog oss till grönan där vi träffade Emilie som jobbade där.
Sen började spelningen och min kamera sög, så det här var i stort sett bästa bilderna jag fick =/
Videoklipp från det hela!


Bröllopet

Jag grät. Grät du?

Eller grät kanske var att ta i, men nån tår eller två rann ner för kinden. Tyckte det hela var jättefint och tog bort alla de sista tankarna för att jag någon gång kommer gifta mig med vilja. Det kommer ändå aldrig klå det där! =)

Bästa dagen i mitt liv?"Hej. Jag har köpt en tårta!"


Så efter att stressat över mina kläder åkte jag in till stan för att get my wax on. Så jag spatserar rätt så glatt ned för västmannagatan, lyssnandes på Singin' in the rain när jag känner en lätt knackning på axeln. Förvirrat så tar jag ut mina hörlurar och ser en man, runt 70 år kanske, le mot mig. Jag tror han ska fråga om vägen men istället ler han stort och säger: "Hej. Jag har köpt en tårta". Om möjligt ännu mer förvirrat, ler jag och säger Jasså? eller något liknande.

Han ler om möjligt ännu större och håller upp paketet med tårtan i och säger "Det är en bröllopstårta med en krona på... Den är till min fru. Jag har inte köpt något sådant på 30 år så jag tror hon kommer bli överraskad". Och jag känner hur mitt leende blir bredare och jag säger att "Då blir det nog en extra glad överraskning, speciellt eftersom det inte händer så ofta". Han nickar glatt och säger att han aldrig brukar köpa blommor och sådant men han försöker bättre sig på gamla dar. Jag säger att det antagligen kommer gå jättebra och hans fru nog antagligen kommer bli himlans glad för överraskningen och att jag tyvärr var tvungen att gå in i porten eftersom jag kommit fram till dit jag skulle och så önskade jag honom lycka till och så skildes vi åt."Jag ska till grönan ikväll"


Så in går jag till vaxningsstället och jag får slå mig ner och vänta. Det är nästan ett år sedan jag varit där sist. (och då har jag också glömt hur länge man var tvungen att låta håret växa ut innan man kunde vaxa sig men oh well, det funkade typ ändå). Så jag sitter i soffan och vaxnings-tjejen (Vars namn jag självklart glömt bort haha) ropar mitt namn. Vilket inte är så konstigt eftersom jag har bokat tiden och så i det. Men sedan så säger hon "Du har varit här förut va?" och det var inte direkt vad jag förväntade mig att höra. Speciellt inte från någon som någon minut senare ska dra bort håret från ens ben med hjälp av lite vax och tyg. Ja, jag sa att det var ett år sedan men jag kom inte ihåg henne så där direkt men att jag också är väldigt dålig på ansikten. Vi pratade på lite om ditten och datten.

Så av någon anledning kom vi in på vad vi skulle göra på kvällen (tror det var för jag hade mitt poolparty imorgon/idag) och då säger hon "Aa, jag ska till grönan ikväll" och jag svarar "Jasså? Jag med." och det visade sig också att hon skulle dit för konserten med Miss Li. Och inte nog med det! Hon var dessutom barndomskompis med henne! Båda har vuxit upp i Borlänge och de har gått i samma klass. Det här var då väldigt konstigt ämne att prata om, speciellt eftersom hon vaxade min bikinilinjen just då och jag hoppade till rätt högt av smärta varje gång hon drog bort remsan. (AAaaaj liksom) men varför händer såna saker mig? Det är alltid det mest pinsammaste (eller åtminstone mest awkwarda grejerna) som händer mig. Som tur var tog remsorna slut mitt i, så när hon var och hämtade nya så passade jag på att garva ut åt hur ironisk situationen var.

Mötte sedan upp Madde. Vi åt god mat och höll på att vandra helt åt skogen när vi försökte följa vad Madde trodde var vägen till grönan eftersom bussarna var inställda. Som tur var blev vi stoppade av en polis eftersom vi skulle passera en avspärrning och blev guidade åt rätt håll. Så tur i oturen att Stockholm är under lock-down för bröllopet imorgon, men jag är taggad!


'Cause I'm Miss Li, yes that's me! (8) (bilder kommer imorgon)

Det var så fucking jävla awesome!!! Sett henne live en gång förut och det var hejdundrande bra då också! Så det så. Vi träffade också på Emilie som jobbade på grönan idag, eller ja, de flesta dagar. Jag tror jag har bestämt mig (okej, paradoxalt) att göra det här till en grönan-sommar. Mest för att jag köpt ett säsongskort till alla konserter. Funderar på att gå på Hoffmaestro & Chraa, Timo, Amanda Jensen och Mando Diao. Den enda som jag vet helt säkert att jag ska gå på är VERONICA MAGGIO!!! Försökt se henne live sen Dumpa mig kom ut och jag har helt misslyckats varje gång (jävla åldersgränser och what not) Men nu ska jag icke faila!


Ipod is the shit!

Efter att ha stått i regnet och skrikit ut låttexter åkte jag och Madde till stan. Tanken var att vi skulle ta en öl på nåt ställe. Skeppsbar hade 23 års gräns dagen till ära och vi gick genom gamla stan i jakt på ett annat ställe men vi hittade inget som vi ville gå på. Vi tänkte ta tuben till fridhemsplan från t-centralen men då tröttnade vi så vi åkte hem till mig. Eftersom tunnelbanan bara gick till Alvik spenderade vi 25 minuter på bussen genom att se på Eddie Izzards Glorious standup-uppträdande på min ipod.


No, no, no, no, no, no... Yes.


Vi gick hem, överlyckliga och nöjda med dagen, hem till mig. Där såg vi på Vicar of Dibley med Dawn French som måste vara åtminstone på topp 10 av dem roligaste kvinnorna jag vet! Sedan gick Madde hem och lämnade mig ensam och jag började skriva på det här samtidigt som jag spelade lite the sims 3 av nostalgiska skäl. Och titeln till det här stycket var rätt internt. Vilket är ett slöseri för Madde läser ändå inte min blogg. ;)


Jag är en sån TJEJ!Ni vet dem där tjejerna som frågar "Ser min rumpa stor ut i den här?" och förväntar sig ett "NEJ!" utan att personen man frågat ens kollat. Okej, jag frågar inte om min rumpa ser stor ut, det är rätt okej om den gör det, men däremot blir jag jämt osäker på mitt klädval. Speciellt kombinationerna jag gör. Jag vet nämligen att jag inte har speciellt mycket stil och oftast orkar jag inte ens bry mig om det. För oftast försöker jag gå för "jag-brydde-mig-inte-om-vad-jag-tog-på-mig-imorse-jag-ser-så-här-bra-ut-utan-ansträngning"-looken. Så om det ser lite missmatchat ut så gör det mig inget. Men med min nya stil jag försöker åstakomma (som jag ännu inte riktigt vet vad den är) så är jag helt osäker. För nu försöker jag se ut som jag faktiskt har haft nånting i åtanke när jag klädde mig, men det gör också att man måste se lite bättre ut eftersom man då ser ut som man tänkt på vad man sätter på sig.

Hänger ni med i logiken? Eller brist därav?

Så jag är tjejen som frågar "Kan jag ha det här?" "Verkligen, det ser inte dumt ut?" "Är du säker?" "Helt 100?" "Seriöst.."

Det hjälper inte att jag får svaren:
"Det ser väldigt mycket ut som du"
"Det ser originellt ut"

Svaren jag vill ha är:
"Det ser helt okej ut... men du kanske ska byta ut skorna."
"Jo, det ser bra ut. Den där kjolen funkar med tröjan."

Alltså: Konstruktiv kritik, något att jobba med! I want to improve! Jag är inte modig nog att vara originell, så jag vill inte vara originell, jag vill vara snygg!!!


Earrings

Jag har blivit helt besatt av örhängen! Det kan ha något att göra med att jag slitit med att ha hål i öronen från att jag var 8 tills nu. Varje gång jag tog hål blev de inflammerade och jag var tvungen att ta ut dem motvilligt. Så fort de läkt så tog jag nya hål och samma visa varje gång. Nu har dock mina hål hållt sig i snart ett år, dem har inte blivit inflammerade (peppar peppar) och jag kan ha massa roliga örhängen, ÄNTLIGEN!!!

Wax on, Wax off

Imorgon kommer jag vrida mig i smärtor. Jag ser delvis fram emot det eftersom no hair, men samtidigt AJ! Men vad gör man inte för bikinisäsongen? Men efteråt ska jag trösta mig med att gå och se miss li spela på grönan och som plåster på såren kommer jag antagligen få gratis inträde eftersom Emilie jobbar där! Double trouble!

Och eftersom jag satsar på en nyare "sofistikerad" stil nu för tiden så tror jag att jag ska gå som Hiphopare på halloween. Ja, jag vet att jag är en tönt som börjar fundera på sådana saker redan nu. Men älskar man att klä ut sig så älskar man! Funderar på att köra lite maskerad på lördag också men folk behöver nog tid för att fixa sådant vilket är synd. Oh well.

Folk som kan sjunga är elaka!!!


The Evolution

Det här är vad jag gjort idag. Gjorde den till Priebe till hans födelsedag men tänkte att alla "förtjänar" en. Jobbar på min egen nu, men den är mycket jobbigare att göra en alla andras.

 

 
klicka på bilden för att förstora


The Original Kista Gansta!

Amanda kommer till Sverige igen om 5 dagar!!!
Texten:

ey ey T-Swizzle (T-Swizzle)
T-Pizzle (T-Pizzle)

I'm like 8 foot 4 blond hair to the floor
You shorties never thought I dreamed about rappin' hardcore!
No I ain't gotta gun, no I never really been in a club
Still live with my parents but I'm still a thug
I'm so gangsta you can find me bakin cookies at night
You out clubbin? well I just made caramel delight!
T-Swift & T-Pain rappin' on the same track
It's a thug story tell me can you handle that?
I had a dream last night, I had hi-top Nikes
I had diamonds in my mouth and diamonds on my mic
By the time I woke I was singin -
I'm on a boa---t (T-Pain)

Cuz I'm a singer turned rapper (Swift)
Shorty I'ma make ya (T-Pain)
Straight to the top yo (Swift)
Shorty I'ma take ya (T-Pain)
Call me T-Sweezy now I'm a rap star (Swift)
It's a Thug Story now tell em who you are (T-Pain)
Singer turned gangsta (T-Pain)

You don't wanna fight me (Swift)
Straight to the top (T-Pain)
In my xtra-small white tee (Swift)
T-Swift & T-Pain on the same track,
now it's a Thug Story now can you gimme that? (T-Pain)


What?! What?! I knit sweaters yo!
What?! What?! Don't test me (bleep)

Swift talking: Hey hold on, hold on I didn't even say anything
I said yo
You guys bleeped me and I didn't even say anything, I didn't swear


Truuuutt

(trött haha)

Jag är fan för trött för att skriva något idag. Glad men trött, så uppdateringarna får bli imorgon!

Den som väntar på något gott....


Okej, jag hade tänkt lägga upp bilderna på allt jag köpte igår. Men eftersom jag shoppade mer idag så tänkte jag att det kunde ju vänta tills på torsdag (fast det är mest för att jag inte orkar ta bilderna haha)

Idag har jag spenderat hela dagen med Priebe i stort sett. Vi shoppade tills vi stoppade, så i ungefär 5 timmar. Vi lyckades köpa honom 1 par byxor, 3 t-shirts och en skjorta har jag för mig. Jag är en sån bra personal shopper alltså! Förutom att vi inte hittade det vi letade efter, nämligen en varm tröja. Oh well, jag köpte även 3 tröjor för 175 kronor sammanlagt. Älskar H&Ms reor alltså!

Och jag hade också tänkt lägga upp bilder på det jag fått i present, men eftersom jag inte förstår hur min kamera funkar just nu (jag är för trött haha) så får det bli en annan dag också. Möjligtvis imorgon, troligtvis på torsdag.

21 år och lycklig

fy fan vad jag mår bra! Egentligen är det för tidigt för mig att vara uppe, men det är så sjukt ljust i mitt rum så jag har nästan inget val haha. Nä, nu ska jag försöka sova åtminstone en timme till för jag är helt slut faktiskt.


Första dagen på jobbet =)

Jag hade tänkt skriva om hur det var första dagen på jobbet, men inte idag. Just nu är jag alldeles för trött och lycklig för att skriva något substantiellt. För förutom en åtta timmars lång arbetsdag sprängdfylld med information så har jag dessutom shoppat i 3 timmar nu.

Imorgon får ni reda på vad! *dramatic music*


För Jeppe har tagit studenten och Johan har tagit examen för fan vad dom är bra!


Jag, kusin Sara och Elli

Pappa blir alltid lika fin på kort

Elli och Jag =) <3

Elli och hennes BF.

Tåbbe, Sötaste lilla ungen jag någonsin sett och Robin

Johan som tog examen

Kusinerna

Sedan gick deras väns stol sönder och då tog livemusiken slut, men här är ett smakprov från den:Sedan fortsatte festen med dunder och brak och vi glömde ta mer bilder.


101 saker jag tycker om

 Idén är tagen från NiotillFem.

 

 1. Ljudet av regn när man vaknar på morgonen. Just på morgonen, inte annars.
 2. Äta kinamat i kungträdgården.
 3. Släkt som kommer för att fira ens födelsedag, och att det alltid är lika jobbigt att sitta ner när alla står upp och sjunger ja må hon leva.
 4. När man får riktig post som inte är räkningar eller reklam. (Typ kuvertet från Amanda i gran canaria som jag inte får öppna förrän min födelsedag)
 5. Att få minnen från när man cyklade runt Öland med kompisarna av ett paket singoalla.
 6. Den där pirriga känslan i magen när man ser någon man tycker om.
 7. Hur man är irriterad på sig själv när man inte vågar prata med den personen.
 8. Somna i bilen ner från hudiksvall, vakna förvirrad när man åker förbi kista och se personen i bilen bredvid kolla snett på en.
 9. När man precis har fått lön och man ser en jättefin kjol som man bara måste ha.
 10. Hålla handen.
 11. När man tänker på någon och just då får man ett sms eller så ringer den personen.
 12. När man kommer på att den nya personen man precis träffat har massa gemensamma kompisar med en själv.
 13. Fika med kompisarna på stammisstället och prata väldigt högt om privata saker för man tror ingen annan kan höra en.
 14. När ens ex hör av sig och vill ha en tillbaka. (Behöver inte vara att man vill ha tillbaka dem)
 15. När man är precis lagom mätt.
 16. Sjunga högt i duschen.
 17. Första dagarna på våren när syrénbuskarna blommat ut och det luktar så otroligt gott. Speciellt efter att det har regnat.
 18. Att gå timmeslånga promenader ensam med hunden och känna att man har allt tid i världen på att tänka på dem små sakerna i livet.
 19. Att sluta ljuga för sig själv och ta små steg för att sluta "ljuga" för andra.
 20. När man ser sig i spegeln efter man precis tagit på foundationen.
 21. När man hånglar med någon och båda bara har jeans på sig så att det känns som en levis reklam.
 22. När man står och speglar sig och på det hela taget är nöjd med det man ser.
 23. Hur lugnande det låter när fläkten är igång.
 24. När man står i kassan på Siba och undrar vem det är som sjunger Rap de las Armas och kommer på att det är en själv.
 25. Att lillasyster hittat en kille som hon tycker jättemycket om och att han tycker lika mycket om henne, om inte mer.
 26. Kompisar som garvar när man berättar sin djupaste hemlighet.
 27. Drömmar man absolut inte förstår sig på i efterhand men som var otroligt verkliga när man drömde dem.
 28. Gråta när något sorgligt händer i en film eller en reklam.
 29. Dansa omkring i underkläder.
 30. Dra pinnar eller handen längst ett staket.
 31. Ligga på rygg i gräset och kolla vilka former molnen har.
 32. När någon spelar gitarr.
 33. När man går upptäcktsfärder genom stan för att man råkat virra bort sig på ställen man brukar vara för att man hittade något sidospår man var tvungen att följa.
 34. Sitta i en timme och asgarva åt gravid-skämt för att sedan gå och dricka vatten i köket för att man har skrattat så att man är helt torr i munnen och när man råkar spruta ut en munfull med vatten framför kompisens föräldrar för att kompisen man garvat med drar ett "Vattnet har gått" skämt.
 35. Att stå och kramas i timmar och bara andas in varandras doft.
 36. Färgen Rosa.
 37. Bilder på par som pussas och ser löjligt kära ut.
 38. Sitta och rita klockan 4 på morgonen när man är fruktansvärt trött och man vet att man ska upp om 2-3 timmar men man måste bara få klart den här bilden innan.
 39. Spara för att kunna genomföra en näsoperation.
 40. Dricka kopiösa mängder med te.
 41. När man blandar röda, vit och blåa kläder.
 42. Franska filmer som är så där djupa och svårmodiga på ett lättsamt och finurligt sätt.
 43. Dricka Breezer medans man går i pride-tåget med kompisarna och man får en tunga som har färgen av Proffs hårsprays-flaskor.
 44. När jag och Elli spelar poker med farmor och båda tror att hon fuskar för hon får bara fyrtal i ess eller royal straight flush, även när det inte är hon som blandar.
 45. Hoppa studsmatta och skratta så man skriker.
 46. 50-tals musikaler.
 47. Att hångla så vilt så att man råkar ha sönder en soffa.
 48. Gå igenom bilderna från kvällen innan, inse att man faktiskt inte såg lika full ut som man faktiskt var och undra vart bland bilderna det var man däckade, tro att det var på bild nummer 42 och sedan är man med på nästa bild med ett stort leende.
 49. Sminka sig innan halloween och allting går bara fel så istället för att gå som en staty går man som marilyn monroe.
 50. Inse vad man vill här i livet och faktiskt eftersträva att uppnå det.
 51. Se om en film 30 gånger bara för att man älskar den så mycket och upptäcka nya saker varje gång.
 52. När man försöker resa sig upp från sängen och bli neddragen igen för att han inte vill att man ska gå därifrån och båda fortsätter sova.
 53. Småbarn som pratar engelska med perfekt brittisk accent.
 54. Vakna förvirrad från en dröm och inse att det som man drömde om inte har hänt.
 55. Råka skratta högt på bussen/tunnelbanan när man läser ett sms.
 56. Tro att tiden står stilla när man sitter och kysser varandra.
 57. Att bli avundsjuk när Elli sjunger, men samtidigt tycka att det är så bra att man bara blir glad av att höra det.
 58. "Springa" viktorialoppet, sluta sist och dem måste starta om medalj-maskinen eftersom vi kom in så sent.
 59. När man träffar någon för första gången och man börjar prata som om man känt varandra i år på en gång.
 60. När kompisarna kidnappar en 2 månader efter ens födelsedag och man måste åka med ögonbindel till rålis och grönan och spenderar kvällen med att titta på Håkan Hellström som uppträder.
 61. Ta skumma bilder när en själv och kompisarna gör weirda grimaser.
 62. Spela in musikvideos som födelsedagspresent till Effie.
 63. Maskeradfester.
 64. Åka på kryssning till Tallin med kompisarna, festa järnet båda dagarna, svära på att aldrig mer åka kryssning och sedan åka en till kryssning månaden efter, bara för att den var gratis.
 65. När busschaffören stannar när man kommer springande mot bussen.
 66. Att Priebe har i stort sett burit mig en mil för att jag fick en astma-attack mitt under midnattsloppet, och att det sedan råkar gå förbi min astma-läkares mottagning (som tyvärr är stängt eftersom det är mitt i natten)
 67. Dricka en flaska tequila själv på en hemmafest och säga till kompisarna att man nog ska sova i tvättkorgen.
 68. Se bilder av en själv från när man var liten och samtidigt som man är förundrad över hur annorlunda man ser ut ändå ser likheter med sig själv nu.
 69. Allt med att ta studenten.
 70. Gå utklädda till en studentskiva även om det inte var något tema.
 71. Ramla ihop på bussterminalen av tyngden av packningen man har med sig och ligga på golvet i fem minuter och garva åt sig själv.
 72. Springa fram och tillbaka genom en vattenspridare samtidigt som man skrattar högt även om man faktiskt är 18 år och på tok för gammal för det.
 73. När Priebe på skämt ställer sig vid sidan av vägen, med tröjan ihopknuten på bimbo-vis och det faktiskt stannar en bil!
 74. Att ta 300 bilder på en fest och dagen efter upptäcka att bara 30 bilder går att lägga upp på facebook.
 75. Spendera lång tid med att rita och sedan bli fruktansvärt nöjd med resultatet.
 76. Upptäcka att personen man spanar in faktiskt spanar in en tillbaka.
 77. Sova 5 timmar på 2 dygn bara för att man är så sjukt speedad på livet.
 78. När solen skiner och det är så varmt så att man håller på att kravera.
 79. Att så fort jag blir sjuk så ser jag på disneyfilmer, och gråter varje gång Mustafa dör i lejonkungen.
 80. När man streckläser en bok från början till slut och knappt tar pauser för att äta.
 81. Blåsa såpbubblor.
 82. Lyssna på musik i hörlurar när man åker buss/tåg/tub/bil.
 83. Vara otroligt nervös men ändå kolugn inför första dagen på jobbet.
 84. Se otroligt mycket fram emot att träffa någon, även fast man bara såg den personen för någon dag sen.
 85. Doften av Gucci II.
 86. Skriva en lista och försöka komma på 101 saker man tycker om och blir lycklig av och upptäcka att det går väldigt lätt.
 87. När man blir spontankramad.
 88. När något man tror ska gå dåligt faktiskt går väldigt väldigt bra.
 89. Känslan när man precis lägger sig i en säng som någon annan har bäddat med nytvättade lakan och man är riktigt riktigt trött.
 90. När man ser Priebe komma gående mot en i tunnelbanan och han ler även om han är 15 minuter försenad.
 91. Titta på passbilden man tog för fyra år sedan och vara otroligt tacksam och glad för att man har ändrats så mycket som man gjort.
 92. Välja ut kläder till första dagen på jobbet.
 93. Vara jätteförvirrad över vart man ska gå någonstans och någon stannar för att hjälpa en.
 94. När man sagt hur dålig man är på biljard och ändå råkar vinna två gånger i rad över dejten,
 95. Att båda jag och Effie ska skriva ut våra londonbiljetter och försöker lista ut hur man gör över sms och båda är lika förvirrade.
 96. Träffa en gammal innebandykompis man inte har sett på 4 år när man är utklädd till kräfta.
 97. Den här låten och videon och hur himla modig tjejen i videon är! Den är rätt sjuk och vågad haha. Jag skulle aldrig våga göra det där, ens på skämt.
 98. Spontanträffas för att ta en öl, en picknick eller en glass i någon park.
 99. STOCKHOLM!
 100. Att vara ensam hemma och gå och sjunga och dansa för allt vad man kan.
 101. Sitta och fånle på bussen för att man tänker på någon man tycker om.

Bloggar jag inte skulle kunna leva utan (lite överdrivet men okej!)

Tryck på bilderna för att komma till bloggarna =)

NiotillFem

Sandra Beijer skriver om sitt liv och vad som händer i det. Bilderna är underbart härliga och fina, man blir så där vår-glad när man läser bloggen. Allting är som taget från Amelie från Montmarte och allting har en lycklig spinn på det. Jag har till och med citerat henne i en essä jag skrivit.

Priebe
Fina Priebe skriver för sällan, men när han skriver är det oftast väldigt roligt och man får dessutom tips på sjukt flummiga saker och videos på skumma saker. Typ som ett lamm som hoppar genom en hall och är allmänt jättesöt. Han borde skriva oftare dammit!

Anso
Allt känns som på allvar med en glimt i ögat, eller allvarligt ironisk? Paradoxallt kanske, men anso beskriver ju sig själv som en pessimistist med en optimistisk syn på livet så då får det vara så!
Caro
Caro är en tjej från min förra skola vars blogg på jag råkade halka in på av någon anledning. Hon skriver väldigt bra och om intressanta saker. Hon ska även försöka bli Sveriges yngsta sexolog vilket är rätt roligt.Elli
Hur skulle jag annars veta vad som pågick i min lillasyrras liv? Haha, så illa är det kanske inte men jag tycker ändå det är jättekul att läsa den. När hon nu uppdaterar den ;)


Bästa Bilden EVER!

Apropå Marilyn Monroe i förra inlägget så tänkte jag passa på att visa min absolut favoritbild på mig. Inte för att det ser ut som jag direkt. Det är från Halloween förra året och jag var utklädd till henne. Inte för att det var likt henne heller, utan det var snarare en nödlösning. Men ansiktsuttrycket på mig och Priebe (i bakgrunden) är så oslagbara och jag gillar ljuset!

Bilden är tagen av den oerhört talangfulla Emilie! *Applåder*

Egentligen kanske det inte är väääärldens bästa bild på mig (Jag ser sjukt weird ut) men va fan, lite självdistans får man ju ha! Den är så himla klockren!

Diamonds are a Girl's best friend!Nu har jag precis sett Gentlemen prefer blondes som gått på Tv4 film. Jag älskar musikaler i technicolor. Allt är så vackert, alla sjunger så fint och dansnumrena är spektakulära! Ibland önskar jag livet vore en 50-tals film.


80talstrikåer och höga knänJag och Madde borde aldrig mer få träna tillsammans. Inte för att det var en total katastrof, ingen blev ju skadad i alla fall.


Det började på löpbandet. Det var speglar framför oss. Aldrig en bra idé. Jag tror vi klarade att se mig springa i 10 sekunder innan vi blev överrumplade av baywatch effekten på mina boobs och började asgarva.

Efter uppvärmningen och en rejäl magknip efter allt skrattande så gick vi vidare till träningsapperaturen. Vi visste inte något fungerade knappt men vi löste det. På något sätt tränade vi i nästan en timme och lyckades träna nästan hela kroppen.

Värst blev det dock när vi skulle stretcha/göra situps och såna saker på en matta. Jag tror inte jag garvat så mycket på länge. Jag måste lägga upp en video på träningsövningen vi gjorde. GUUUD säger jag bara. Man såg ut som en säl som låg och floppa på marken. Det har aldrig gått förbi så många snygga killar heller. Oh well, vi får väl bjuda på den.

Party in my mouth!Gjort en drink som jag gillar att kalla Sunrise. Detta eftersom det är en Tequila Sunrise utan tequilan. Det är så sjukt gott och så otroligt enkelt att göra. Speciellt nu eftersom vi har en ismaskin. Melonerna? Vi hade några och jag tyckte det skulle väga upp bilden lite.


Högt tryck för låg tryck

Oh en väderreferens! Det är sjukt varmt just nu. Kom precis hem från en promenad med wilma. Det är typ 10 grader varmare inomhus än utomhus, vilket jag löst genom att öppna alla fönstren. Problemet är väl att det ser ut att regna i vilket ögonblick som helst så det kan bli en hel del kubbande fram och tillbaks för att stänga alla.

Anyway, ska se lite på tv innan jag ska göra mig i ordning för att möta Madde på stationen för vi ska åka och... gymma! Där är en mening du aldrig trodde jag skulle säga va! Fast den enda anledningen till att vi gör det är att jag lyckades scorea ett gratis pass för mig och en kompis på hötorget för någon vecka sen. Ibland måste man ha tur också.

Nu ska jag försöka hitta ett hänglås och packa ihop mina träningskläder.

Mm... What you say

Okej, lite för många musikinlägg för min smak på sista tiden. Anledningen: Jag har inte riktigt haft något att säga. Eller inte haft något som jag vill lägga ut på internet i alla fall. Sista dagarna har varit lite turbulenta, i avsaknad av ett bättre ord, eller snarare sista veckorna. Jag har fått ställa om mig rätt så mycket.

Förhoppningsvis får jag mer att prata om nästföljande dagar eftersom det faktiskt händer saker då istället för att jag sitter hemma och processerar det som har hänt. Så see you later aligator!

Dom ser skumma ut men dom är så bra!


Alejandro


Lady Gagas nya musikvideo.

Jag gillar den. Även om jag tycker att den har en svag början så tycker jag att den bara blir bättre och bättre mot slutet. Jag gillar danssekvenserna och jag gillar avstampet från dem tidigare videorna, även om jag gillar dem. Alejandro kändes inte lika ljus och glattig som telephone t.ex. så hade varit skumt att ha videon till Alejandro med samma färgtema. Även om jag trodde att hon skulle ta det mer åt det spanska hållet än det ryska av någon anledning.

Äntligen!Antingen lyssnar jag för lite på radio, men nu har jag äntligen hört min favoritlåt Fight for this love på radion! Jag har gått och toklyssnat på den i ungefär en månad tror jag.

Träning

Woho. Nu har jag påbörjat mitt uppdrag:juni igen. Efter en lång period av träningsvärk (5 dagar då jag knappt kunde röra mig) så lyckades jag faktiskt genomföra hela mitt pass igår! Awesome! Alla övningar gjorda! Score.

Mitt livs skummaste telefonsamtal (och jag har haft några stycken)

För 2 minuter sedan ringde någon mig. Han sa att hans namn var Micke. Jag undrade vart han hade fått mitt nummer ifrån eftersom jag inte hade det inlagt i min mobil. Han sa att han hittat det i mobilen han ringde ifrån, en mobil som inte var hans. Det hade tydligen stått att jag var söt och det var därför han ringde mig. Han undrade också vart jag var någonstans och om jag inte vill hänga med på en fest i nynäshamn. Weeeiiirdoooo!

När jag tänker efter så är det nog inte det skummaste-skummaste... Mer att det var lite förvånande. Vems är mobilen så jag kan ta reda på vem som tycker jag är söt! XD

Movies of the Week

Nu var det nästan en vecka sen jag gav er 5 av mina 100 favoritfilmer. Eftersom den här listan är lite flytande så kommer här 5 till.

The Rocky Horror Picture Show

Det här är en galen musikal från mitten av 70-talet. Den handlar om Brad och Janet som på väg hem till en kollega för att berätta om sin förlovning hamnar i en storm och måste söka skydd hos dr. Frank-N-furter. Allting går fruktansvärt fel, men musiken äger!

Dessutom är Susan Sarandon, Tim Curry och Han som spelar borgmästaren i Spin city med (han har säkert också ett namn) och dessutom Meat Loaf (om du vet vem det är). Massa massa skoj är det i alla fall.

Just Friends

Det här är en mysig, smårolig komedi med Ryan Reynolds (Yummyyummy!!!) och Anna Farris. Ryan Reynolds spelar den f.d. feta killen som aldrig fick någon Action från Jamie (Amy Smart som förövrigt var med i the Butterfly effect) som Ryans rollfigur var galet kär i.

Nu för tiden jobbar han i Hollywood och har blivit en superhunk som svurit på att aldrig mer hamna i Vän-zonen. Pga. ett missöde med Anna Farris karaktär (Hon tvingar ett plan att nödlanda) så tvingas han återvända hem över julen och galenskap inträffar!

V for Vendetta

Remember Remember, the fifth of November. The gun powder treason and plot... I can see no reason why the gun powder treason should ever be forgot.

Det här är en av mina absoluta favoritfilmer någonsin! Den har allt. Drama, kärlek, action, tårar, glädje, explosioner, samhälls kritik, en kille med mask och cape och Natalie Portman! Kan det bli bättre? Jag tror fan inte det!

Filmen utspelar sig i en inte allt för avlägsen framtid då the Chancellor har tagit makten och styr med järnhand och inte på det bästa av sätt. V är en man som är ute för att störta honom, men av vilken anledning? Och varför behöver han Eveys hjälp? SEEE DEN HÄÄÄR!!!Sprited Away

Filmen handlar om Chihiro, en liten flicka som måste flytta mot sin vilja. Familjen hamnar i knipa när dem stannar för att upptäcka vad de tror är en nöjespark. Fångade i en mystisk värld måste Chihiro kämpa för att rädda sina föräldrar och ta sig tillbaka till verkligheten.

Det är lite som Alice i Underlandet möter Animé om du vill ha den enklaste och mest banala förklaringen. Annars är den här filmen otroligt ritad och är en av Miyazakis verk. Det är nog min nästbästa animé-film, tätt efter Totoro och liiite innan Howl's moving castle.
The Proposal

En hysteriskt rolig film med Ryan Reynolds (Oooh yeah, två gånger på samma lista), Sandra Bullock och min favorit-tant Betty White. Det är en romantisk komedi som utspelar sig i Alaska av alla ställen (Sara Pallin måste vara glad). Bullock spelar en frigid karriärskvinna som har kontoret i skräck, Reynolds spelar hennes assistent och pga. några anledningar måste de två gifta sig. De reser till Alaska för att berätta nyheten för Reynolds familj. White spelar hans mormor och hon är total härlig! De tre gör hela filmen och dem har världens karisma. Om inte annat borde du se filmen för att se Sandra Bullock sjunga "To the window to the wall, to the sweat drippin down my balls".

Sandra Bullock ÄGER!!!

Rockstar 101Jag gillar Rihanna och jag gillar den här låten, speciellt att hon klär ut sig till Slash i videon.


Min tro på Mänskligheten - eller varför busschafförer är sura?Idag var jag på väg hem från Alvik med 112:an och kanske tre hållplatser från Alvik går en grupp barn på (dem var väl runt 10-12 skulle jag tro). Jag satt en bit bak i bussen, förbi mitten dörren, ipoden på max volym; så innan jag hann riktigt reagera och begripa vad som skedde hade detta inträffat: Två flickor från barngruppen var typ i stod vid mittendörren. Tre pojkar hann på men den sista flickan som skulle på fick inte komma på. Jag hörde inte varför, men jag antar att det var något fel med hennes biljett. Och busschaffören gjorde något som jag tycker är otänkbart. Han sade åt flickan att gå av (vilket hon gjorde) och körde iväg innan hennes kompisar hann gå av också. De två flickorna som var närmast mig verkligen lyste av oro för sin kompis och jag önskade att jag suttit längre fram, herregud om det var så viktigt hade jag lugnt offrat mig på en sms-biljett för att hon skulle få komma på bussen med sina kompisar.

Så jag satt där och bara skakade på huvudet åt busschaffören, osäker på vad man ens skulle kunna göra. Men så hände något. Nästa busshållplats var bara 500 meter efter den där flickan blivit avsläppt på. De två flickorna som var på bussen stod och tryckte säkert 20 gånger på stopp-knappen och så fort dörrarna på bussen öppnats lite så flög de ut och sprang mot sin kompis. Och så vips! Så var min tilltro till mänskligheten återställd.

Men vilken grinig gammal gubbe den busschaffören var! Fy SL!

Sjuuuuk filmSå här känner jag mig när jag skriver det här. Mina ben skriker av träningsvärk, mina ögonlock väntar på att slutas och jag vet inte vad som lockar mest, tv-soffan eller sängen. Jag hade egentligen tänkt att läsa men det får bli en annan dag.

Madde gick hem för ca en halvtimme sen. Vi såg filmen À la folie... pas du tout med Audrey Tautou. Det var en väldigt psykad film som beskrev hur en ergomanisk person ser världen. Tautou spelar Angelique - huvudrollen - som filmen egentligen inte kretsar kring, men det är först genom hennes ögon man får se världen. Jag blev förvirrad av filmen för den är väldigt "ljust" inspelad medan sakerna som händer är rätt mörka och förvirrade. Det är intressant hur dem har lyckats men jag är fortfarande inte säker på om jag gillar det eller inte.


Jag hamnar nog i soffan i alla fall.
Ha en trevlig kväll =)

Uppdrag: MajUppdraget för Maj var ju att inte handla NÅGRA kläder what so ever fram till London... Nu har jag köpt 2 tröjor, en kjol, ett par strumpbyxor och en ny väska. Ja, säger jag bara. Jag är inte alls en shopoholic.

Annars har dagen varit ytterst angenäm, spenderat den med Madde i stan och vi har gått runt i stan och ätit glass och solat på diverse kajer. Vi hann även med ett snabbt besök till Jernkontoret där mammas kompis Lotta jobbar och låna deras toalett och ett trevligt samtal.

Nu tar vi några timmars uppehåll (för Madde måste klippa deras gräsmatta och jag måste.... chilla???) och sedan ska vi se på film. Det kommer bli awesome, även om Uppdrag: Maj är ett totalt fail.

(Note to self: Hitta din kamera dammit!)

Svettas som en gris!

exakt vad jag hade på mig faktiskt :DOkej, Projekt: Juni artar sig så där. Jag var tvungen att stanna mitt i programmet för jag blev orolig för om jag tog ut mig för mycket efter körtelfebern. Jag hann ändå halva, vilket är rätt starkt kanske.


Det jag gjorde var:

Stå på alla fyra, lyfta vänster ben och höger arm så att dom var i horisontell linje med överkroppen och sedan höll jag så i 10 sekunder och sedan byter man arm och ben och ytterligare tio sekunder. 30 såna.

Ligg ner på rygg, sätt ner båda fötterna i golvet och lyft upp rumpan, sträck sedan ut ett ben och sätt tillbaks det på golvet och sträck ut det andra. 2x15 såna.

Bencykling. 30 såna.

Situps. 30 stycken.

Utfall med vikter. 2x15

Knäböj med vikter. 2x15.

Nu är jag helt slut men jag har stretchat benen i alla fall (jag lär få träningsvärk imorgon ändå, utfallen visste vart dem tog) och druckit en mer-flaska med vatten. Nu ska jag pysa i säng eftersom jag ska träffa Madde i stan kl. 12 imorgon och innan ska jag hinna göra andra halvan av programmet och duscha. Awesome ^^

VILL SE!!!!

Ååå jag vill så se Toy Story 3!


Målet för Juni!

Okej, nu har jag precis gjort 100 situps (eller egentligen crunches, 2x50) och eftersom det gick bra så har jag bestämt mig för att satsa på att träna upp mig själv i sommar (Beach 2011 here I come)

Imorgon ska jag sätta mig ner och utforma ett 30 minuters pass som jag ska köra varje dag. Inga ursäkter. Sedan kanske utöka det eller uppgradera det med vikter eller något. Jag har förlorat för mycket muskler sista halvåret (att vara sjuk suger) och varför inte försöka få en något snyggare mage/lår/bak när man ändå håller på. Målet i slutändan är väl att börja konditionsträna igen (för sköra knän just nu, så det blir prio ett att träna upp) och att gå ner 3-5 kg för att komma tillbaks till fighting weight igen.

Plus, om jag ändå inte får dricka, varför inte passa på att bli nyttig?

Till hösten skulle jag vilja börja träna något, helst fotboll men man får ju ta vad man får. Det kanske blir dans (kan någon säga stripp-aerobics ;) haha) eller någonting där man får jaga en boll. Springa utan en boll är fan olidligt.


Drömmen:Uppdatering: Success, råkade hitta min gamla rehab-träningspass. Fan kör på den istället! Awesome


RSS 2.0