Tråååkigt


Varför känns det som det här är mitt liv just nu??? -.-"


Wakarimasen!

Nu sitter jag på jobbet som vanligt. Fan vad sjukt svårt det var att komma upp imorse. Vet inte varför men sista tiden har jag haft svårt att höra min väckarklocka (eller ja, väckarklockor faktiskt) och idag var det extra illa.

Efter att ytterst motvilligt klätt på mig, sminkat mig och efter många om och men hittat något att äta (soppa och hårt bröd) så begav jag mig mot jobbet. Klev av bussen och började gå de 200 metrarna till jobbet. Då var klockan kvart i 8 och jag måste öppna växeln 8.

En japanska stoppade mig och bad mig förklara hur man kom till något företag vars namn hon hade uppskrivet på en lapp. Jag hade aldrig hört talas om det. Hon bröt kraftigt på japanska och hennes engelska i övrigt var... dålig, för att vara snäll. Jag förstod knappt hälften av vad hon sa.

Jag ringde 118118 och frågade killen där om företaget. Det fanns inte. Jag frågade om det fanns något som hette något liknande i sundbyberg-området och det gjorde det. Så jag fick förklara för henne hur hon skulle ta sig dit.

Sedan ringde hon någon som jobbade på stället hon skulle till och räckte mig telefonen. Han pratade japanska med mig och jag sa på engelska att jag inte förstod och då började han prata svenska med mig. Tydligen var han lika förvirrad som jag var för enligt honom hade hon varit där förut och så började han undra om hon inte skulle komma idag. Så jag var tvungen att försöka förmedla att hon skulle komma men att hon bara inte hittade men han verkade inte förstå det utan upprepade bara att hon inte skulle komma.

Tillslut ritade jag henne en karta, förklarade lite snabbt och skrev upp saker hon kunde fråga efter på pappret. (att alltid rita kommer till användning vid såna här tillfällen)

Efter det sprang jag in till jobbet. Klockan var 07.59 och jag hade en minut på mig att starta datorn, logga in och sätta igång växeln. Vilket jag också gjorde. *STOLT!* XD

En snabbis

Okej okej okej. Så vad har hänt sista veckan eller så?

I fredags hade pappa en hejdundrandes 50års fest (bilder kaaanske kommer sen). Det var awesome, förutom att jag blev puttad i poolen. Fast det var helt okej det också. Det var fest och det var rätt roligt ändå. Tur nog hann jag kasta ifrån mig mobilen innan jag plumsa i vattnet så den fungerar fortfarande. Lagom roligt var det att jag sovit tre timmar natten innan och sedan jobbat hela dagen, men festen vägde upp det rätt rejält.

På lördagen var vi alla lagom bakis och jag spenderade dagen med att se på film och dricka cola.

Söndagen var en annan femma däremot. Jag hade tänkt köra en favorit i repris (film+coca cola) men kände att jag inte orkade vara hemma och fick med mig Johan ut på en promenad genom stockholm och ett väldigt nice besök på en kinarestaurang i Skanstull. Vi pratade på och flummade runt som vanligt.

Igår så jobbade jag heldag igen (som jag gjorde hela förra veckan och som jag gjorde idag igen) men efteråt drog pappa och jag till Kista. Vi åt middag och sedan såg vi på Inception. Den var väldigt förvirrande men bra och vi hade massa roliga diskussioner på vägen hem eftersom filmen ändå ger en, en tankeställare.

I love the way you lie
Första porträttet jag försökt mig på, på väldigt länge. Tekniken sitter inte helt hundra kvar känner jag. Så ja. Orkade inte mer och scannade in den i datorn och scannern tar ju bort 30% av livet i bilden så klart. plus weirda små svarta prickar men som sagt, orka. :P


Min lever kickar din levers ASS!!!Som många av er som läser regelbundet säkert vet så tog min lever rejält med stryk efter körtelfebern jag hade i våras. Normalt sett ska värdena ligga på under 0,76 medan mina hade dragit iväg och låg på 4,1.

Enligt min läkare skulle min lever inte ha en susning att återhämta sig på 2 månader men att vi åtminstone kunde ta ett test och kolla hur dom var ändå. Så det gjorde jag förra veckan. Guess what? Mina värden ligger nu på 0,26! Så sjukt jävla awesome! Så inte nog med att den återhämtat sig lagom till att bli neddränkt med alkohol på pappas fest imorgon, jag har gjort det på "rekordtid" woho!


Konsten att göra ingenting

Så nu sitter jag på jobbet igen. Lätt uttråkad som vanligt. En vår eller höstdag, eller till och med en vinterdag så skulle mina arbetsuppgifter räcka till mer än väl. Dock inte under sommaren. Nu har jag aktivt jobb i kanske 2-3 timmar och resten av de 8,5 timmarna jag arbetar sitter jag passivt och väntar på att telefonen ska ringa. Det är helt okej att arbeta morgonar (massa saker kommer in, bud, post, fakturor), eftermiddagarna är långtråkiga beyond belief. Så idag har jag tänkt försöka spara lite till eftermiddagen och slappa liiiite mer på morgonen istället för att göra klart allt och sedan i stort sett inte ha något att göra.

Video killed the radio star


Uppdatering!

Vad som hänt under veckan you say?

I måndags eller söndags. tror söndags... Så träffade jag Johan G och vi gick runt kungsholmen efter att vi picknickat på en bänk i observatorielunden. Det var väldigt väldigt mysigt och trevligt.

I tisdags så jobbade jag halvdag och drog sedan hem till Priebe där vi svullade godis och läsk och bara prata och chilla och lyssna på musik.
Sen jobb jobb jobb.

Idag har jag också jobbat. Efter det kom Madde över och vi såg filmen Nine som var bra, även om den påminde väldigt mycket om ett datorspel.

Imorgon vet jag inte vad som händer och typ inte på söndag heller men försöker uppdatera om det också =)


Ukulele!


<3


Sophia Somajo äger! Allt från hennes klädstil till musiken hon producerar! Om jag skulle få leva en dag i någon annans liv skulle det vara hennes.


Om nån har den videon å kan skicka den till mig så skulle det vara awesome!


Utekvällen i Fredags.

Så här är lite bilder från i fredags. Först drog vi hem till Therese och förfesta lite. Det var rätt chill men rätt mycket prat haha. Efter det drog vi till slussen och nåt ställe där (sjukt dålig på namn) och dansade tills dom stängde. Efter det så åkte vi hem var för sig och jag tror aldrig det gått så snabbt för mig att ta mig hem. Inte ens på dagen. Det var rätt awesome. Speciellt när jag vandrade dem sista 500 meterna och solen gick upp över Kista, allt som hördes var fågelkvitter och grusgången som knastrade under mina fötter. Härlig känsla!Varför tycker jag att det här e hysteriskt roligt?


My JamI have to work work..

Vecka 27.
8-16.30 varje dag.

Vecka 28.
11-16.30 måndag. 8-13 tisdag. Ledig onsdag. 10.30-16.30 torsdag. 8-16.30 Fredag.

Vecka 29.
8-16.30 varje dag.

Vecka 30.
8-16.30 måndag och tisdag. 8-13.30 onsdag. 10.30-16.30 torsdag. Ledig fredag.

Vecka 31.
Ledig måndag.8-16.30 tisdag, onsdag, torsdag. Fredag ledig.

Vecka 32.
Ledig måndag.
8-16.30 tisdag, onsdag, torsdag. Fredag ledig.

London Baby!!! <3<3


Wazzup!

Idag har vi varit och kollat p[ Buckingham palace och Harrods (handlade inte allt f;r mycket haha MEN DET VAR BILLIGARE ;N OM JAG SKULLE HA K;PT DET I SVERIGE!!!!) och sedan r[kade vi snubbla ;ver London Pride-t[get. Det var awesome och vi tog massa massa bilder och jag hinner inte ber'tta mer f;r jag har inget internet om 30 sekunder. Ciao! syns p[ m[ndag!

The Failday that was Friday.

Idag var full med fail. Mina pengar 'r typ slut sedan ig[r och vi spenderade f;rmiddagen med att [ka till Big Ben (vi var d'r i 10 minuter max) och sedan till Tate Modern. Det var r'tt intressant men de intressantaste utst'llningarna var man tvungen att betala f;r. Efter det tog vi varsin "kaffe" p[ Starbucks bara f;r att och sedan drog vi till Tower Hill.

Jag gick runt ensam i Towern f;r Madde och Effie hade betalt f;r en tour eftersom dem hade pengar haha. Fast den gick ner i the dungeons ocks[. Det var bara att de hade st'llt sig p[ fel st'lle och jag var tvungen att [ka hem och diskutera med receptionisten om hur vi skulle l;sa det f;r vi hade bara gjort som morgon-receptionisten sagt till oss att g;ra. S[ Madde och Effie fick st[ d'r en timme i on;dan. De fick g[ touren idag ist'llet. Jag spenderade dock mina sista pengar p[ att g[ och se kronjuvelerna. Snacka om blingbling.

Jag hoppas dock ha r[d med intr'de ikv'll 'ven om jag inte riktigt k'nner f;r att g[ ut. K'nner mig lite sjuk och h'ngig och mitt kn' v'rker. Samtidigt; hur kul 'r det att skippa en utekv'll i London och sitta ensam p[ hostelet?

Uppdatering:

Men jag drog ut 'nd[ut. Och jag [ngrar det verkligen inte! Det var r'tt s[ sjukt kul. Vi f;rade p[ hostelet och sedan drog vi till Covent Garden och RoadHouse. Liveband och djs f;r hela slanten och ett ;verventilerat dansgolv.

Portobello

Ig[r hade vi en shoppingdag och jag har gjort av med ALLDELES f;r mycket pengar. Grejen 'r att jag bara halv kommer ih[g vad jag k;pt ocks[, s[ jag 'r s'ker p[ att det 'r viktigt. 2 kjolar, 1 tr;ja, 5 tavlor, mat, inga strumpor... os'ker p[ om det var n[got mer.

Vi [t indisk mat till lunch men vi skippade fish n chips till middag och [t nudlar ist'llet. Madde och effie gick och duschade; n[got som tvingade mig att vara social med dem andra g'sterna i v[rt rum. Lisa, amerikansk No-l'rare (paradoxallt), Matt och Ali, b[da v'ldigt f'rgstarka australienare som inte k'nde varandra sen innan. P[ n[got sett fick vi med alla dessa personer till en pubrunda utan dess like. Alla pubar var det n[got fel p[. Vi gick omkring hela king's cross k'ndes det som. Till slut hamnade vi p[ en pub med alldeles f;r h;g musik och alla tappade lusten lite. Det var dock v'ldigt roligt innan det. Och efter, f;r vi begav oss till hostelet igen och svennarna och aussiesen spenderade lite kvalitets tid i loungen. Vi ramlade v'l i s'ng vid tv[ tiden.

Uppdatering: F;rg[ende inl'gg

En av franyskorna hade p[sen! Det var ett enkelt missf;rst[nd; hon trodde p[sen inneh;ll hennes systers kl'der som hon k;pt tidigare p[ dagen eftersom b[da p[sarna var fr[n h&m. S[ allt l;ste sig och Madde kan borsta t]nderna igen.

Ljudet av franska viskningar i natten

S[ vi lyckasdes losa allt ig[r. Det var bara att spendera en timme ifr[n varandra och sedan satt vi och spelade spelet jag f[att av Alex i nagra timmar (jag vann).

Nu 'r det dock nya problem p[ horisonten. Ig]r checkade en grupp fransyskor in p[ hostelet och de gick omkring och viskade medan de packade upp i m;rkret. Jag tyckte det var r'tt okej, vi var varken tysta eller hade lamporna sl'ckta n'r vi kom. Madde och Effie delade inte riktigt min inst'llning. (edit: senare fick jag reda p[ att dom kastat grejer ;ver Madde n'r hon f;rs;kte sova s[ forst[r henne) Maddes p[se med deo och tandkr'm f;rsvann under natten ocks]. (antingen har n[gon av fransyskorna r[kat packa ner den i m;rkret) s] jag kommer antagligen ocks[ bli allt argare p[ fransyskorna allt eftersom Maddes hygien f;rs'mras. Men vi ska ta oss till Camden Market och Portobello Road idag f;r ytterligare en dag av shopping. Vi f[r se hur det g[r.

RSS 2.0