2 lax 10. Året då allt hände!

Gaah, varje gång jag tänker tillbaks på det här året så känns det så galet. Det var verkligen året då allt hände. Skillnaden mellan början av året och nu är så galet stora!

I januari förra året så gick jag en skrivkurs, hade en "pojkvän för en dag", var olyckligt kär i två personer, hade inga pengar (ok, så en sak har inte förändrats) och jag hade en helt annan näsa. I februari så festade jag lite för hårt för vad jag tyckte var okej och var tvungen att bli hämtad av mamma för första gången på fyllan.

Mars.... Dumpade Joel och grät förtvivlat i slussen och centralen men har så sjukt bra vänner som var där för mig! Fortsatte festandet, pluggade som fan och gjorde intagningsprov till konstfack. Övertrött.

April så fortsatte så där lagom kul. Amanda åkte till gran canaria, jag fick körtelfeber och var hjärtekrossad över Joel. Jag var totalt blockerad kreativt så blev varken mycket till skrivande eller målande. Allt fick mig att berätta att jag var bi för Priebe som inte trodde mig. Det gjorde inte så mycket utan var mest bara ett stort steg för mig att kunna säga det högt. Festandet fortsatte och jag fick körtelfeber.

Sedan började min klädstil bli allt mer feminin, 50-tal är underbart! I april såg jag massor av true blood och det var massa fram och tillbaka med Joel som ville ha tillbaks mig men jag ville inte ha det vi hade. Fick beskedet att jag inte kommit in på konstfack och att körtelfebern gjort att jag inte kunde dricka på 2 månader för att mina levervärden sög.I juni började jag berätta för världen att jag var bi. Först till Madde, som också gjorde att jag tog tag i min dröm om att operera näsan. Tänk hur det fungerar. Sedan för Alex, några andra kompisar, Patrik och Amanda. Sedan provjobbade jag som receptionist i några dagar och sedan bar det av till London! åh, och jag fyllde 21.

London var galet roligt och vilket äventyr! Vill dit igen! Började dejta tjejer i juli, kom ut för mamma, pappa och syster. Började dessutom jobba på riktigt och gick runt i roliga små outfits som tagna ur mad men!

I augusti så kände jag att fan, mitt självförtroende är inte okej! Så började gå hos en kurator samtidigt som jag fortsatte arbeta deltid och plugga franska deltid. Träffade dessutom Patrik för första gången, även om vi känt varandra i tre år.


Jag började träna i september men gav snart upp det för det var alldeles för jobbigt. Det var val och jag var arg, frusterad och upprörd över SD, men glad att blått vann. Förlåt alla sossar men det var nog bättre för ekonomin.

I oktober kom jag ut för mormor och efter det slutade jag bry mig om vem som visste, även om jag inte skriker ut det på jobbet direkt. Dessutom blev jag kompis med Paula och vi hittade på massa med små roliga äventyr och började hänga på Paradise varje fredag. Jag fick komma på konsultation för att operera näsan och bokade tiden.Syster fyllde 20 i november. Jag fikade varje måndag, jobbade varje onsdag och hängde på paradise varje fredag. Bestämde mig för att tatuera mig igen. Arg på att det snöade i november! haha

December... Festade i början, försökte få ut varje tillfälle av livet innan operationen. Jag var livrädd men förväntansfull och jag märkte att jag tydligen var rädd för operationer. Jag som hade skrytit om att jag inte var rädd för nåt. En vecka av rastlöst lidande och sedan började livet nästan som vanligt igen. Julafton. Helt ny näsa. Började jobba igen efter två veckors "ledighet".Gott nytt år alla glada!

Kommentarer

Tankar? Åsikter? Kommentarer?

Ditt namn här:
Kom ihåg

E-mail: (hamnar inte på sidan)


Har du en hemsida?:


Dina tankar, åsikter eller kommentarer under. Några frågor? ;)

Trackback
RSS 2.0